Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gumový špunt v uchu-co s tím?

Od: dzejnawii odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

na pravém uchu mám nedavno nově píchlou druhou dirku, dala jsem si tam normální naušnici - bižu - nevadí mi to na hojení, a zezadu jsem dala jako jištění gumový špunt. Dnes ráno jsem si chtěla naušnici vyčistit, jenže nemohla jsem špunt vůbec chytit a tak co jsem neudělala, takhla jsem naušnici silou, a teď mám bouli okolo dirky. Nevím,zda jsem špunt nemohla ztratit,ale podle mě ho mám v uchu,protože to je boule velká. Když se to snažím naušnicí vyndat,cítím jak na něj narážím, ale nejde to. Poradíte co s tím? Díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Nerejpej se v tom - ať se koukne někdo jiný, sama si na boltec pořádně nevidíš ani zepředu, ne tak zezadu... Pokud si nikdo ´doma´ netroufá, skoč si na pohotovost, chirurg takovou prkotinu zvládle i levou zadní, dírku ti navíc vydesinfikuje a zkontroluje, jestli sis její okolí třeba nenatrhla...

doplněno 27.11.12 19:15:

Tak nezbývá, než ten doktor - čím dřív, tím líp - ne,že bych tě strašil, ale pokud se rána zanítí, bude to bolet ještě mnohem víc... Navíc v zánět, pokud se dostane až na chrupavku, může boltec značně zdeformovat!

dzejnawii
hodnocení

Koukali se mi na to i ostatní, ale vždy jsem ke konci cukla, protože to byla hrozná bolest :)

hodnocení

0x

Také zdravím. Doporučuji si zajít na ušní, ať se na to podívá lékař. Takhle na dálku nejde poradit asi lépe.

doplněno 27.11.12 19:10:

Určitě se v tom sama moc nešťourejte, ať si nezanesete infekci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]