Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banka Fio

Od: paaveel odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Uvažuju si zařídit účet u některé banku u které budu platit co nejméně poplatku proto se chci zeptat Zda jste spokojeni s bankou Fio.? Jsou tam nějaké zkryté poplatky? napište mi jestli jste spokojeni ;) jinou banku jsem nenašel takhle výhodnou :) kayž odesílám u banky odchozí platbu např. do banky ČSOB taky je to zadarmo?

Banka Fio

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bavimeto*
hodnocení

1x

Jsem už přez dva roky u Fio, mám založeny dva účty a mimo poplatku za výběr z bankomatu jsem nikdy nic neplatil. Včetně plateb na Slovensko.

Po tom co u nás zřídily vlastní bankomat už n eplatím ani za výběr z bankomatu.

Opravdu žádné poplatky. Nula i když pošleš korunu.

tomasgulas

V podstatě bych odpověděl stejně. Jenom u nás není bankomat, takže jdu buď na pobočku (výběr nad 1000kč je zdarma) nebo využiji bankomat ČSOB, který mám kousek a mám to za 6kč. Mám ještě starou kartu. Jinak jsem měl spořící účet, ale ten už je nic moc, takže jdu spořit k Equa bance.

paaveel

Dobrý den

Chci se ještě zeptat je nějaký minimální limit kolik Kč musím mít na účtu? nebo můžu mít např na účtě 3 Kč a nic se neděje? ;)

stirecek*
01.12.12 11:59
Min 100kc

jonny*
hodnocení

0x

podobna otazka tu uz byla zkus se podivat sem treba tam neco najdes :) poradte.cz/...

hodnocení

0x

Ano

Minimální limit je 100 kč. Já jsem spokojen. Jejich bankomat mám téměř na pracovišti, takže 10 výběrů měsíčně zdarma. Jinak mám ještě pro lepší optimalizaci Zuno a mBank.

paaveel

A co se stane když budu mít na účtu jenom 50 Kč když si něco budu kupovat a zůstane mi jen 50 KČ stává se mi něco? :(

Ano

Už si to přesně nepamatuju. Systém mě tuším upozornil, že nejsem v limitu a mám to ihned napravit. Určitě mají nachystané i nějaké sankce.

dolphin*
hodnocení

0x

Věřila bych FIO bance, jsou solidní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]