Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest bricha - bublání a průjem

Od: heeeejjj odpovědí: 11 změna:
Dobrý den. Už 3 dny mám takový problém. Skoro pořád mám křeče v břiše a hnusně mi v něm bublá.Mám i průjem. Taky je mi skoro pořád špatně a je mi na zvracení,ale stejně nezvracím. K tomu se přidalo to,že mě na pravé i levé straně boku břicha dosti píchá. Nemáte nějaké skušenosti? Doktorů se hodně bojím,tak 1.zkouším,co mi na to řeknete. Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Jediné, co Vám k tomu řeknu je to, že Vám tady nikdo nepoví, co Vám je, protože Vás musí vyšetřit lékařem pohmatem, který Vám tady přes počítač těžko někdo udělá. A neloudejte se k těmu jít, protože můžete mít třeba žloutenku nebo salmoneozu! Není to sranda. O krevních testech ani nemluvím. Ty se udělat musí taktéž.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, toto jsem teď měla dva týdny. Průjmy, bolesti celého břicha, píchání šlo do třísel i do stehen. Nasadila jsem dietu - piškoty, rohlíky, bylinné čaje na zažívání, a po 14 dnech je mi daleko lépe. Lékaře jsem také zvažovala, ale teď v podstatě není proč k němu chodit. Známá doktorka říkala, že podobné problémy má teď spousta lidí, že to jsou těžší zažívací chřipky, které mohou trvat i tři týdny...

doplněno 22.11.12 13:45:

V podstatě ano, to bylo asi tři-čtyři dny, kdy jsem sepisovala závěť:D

Ale víte jak, u mně to třeba nic nebylo, u Vás může jít o vážnou věc. Raději šup za doktorem:)

heeejj
hodnocení

A píchalo vás v podstatě i u srdce? Mě to píchá skoro po celém břiše i na hrudi.
heeeejjj
hodnocení

Tak to jste mě moc nepotěšila. A ještě doplňuju že mě to začne jakmile něco sním. Pokud to nepřejde,v pondělí si skočím k doktorce. *plac*
martinaa*

Přesně, jakmile jsem něco snědla, začalo to. Zkuste bylinné čaje na zažívání, piškoty, suché rohlíky, keksy, suché brambory.

Žádné mléčné výrobky, nic tučného, smaženého.

askmenow*
hodnocení

0x

Jděte k doktorovi. Může to být spousta věcí. Může to být něco zanedbatelného (a kdybyste šel k kotorovi už před deseti dny, mohl jste mít týden klid), ale také nemusí. Nepůjde velmi velmi velmi pravděpodobně o žádné nepříjemné vyšetření. A s břichem není radno si zahrávat.

heeeejjj
hodnocení

Hned v pondělí tam skočím. Zítra bohužel nemůžu. Zatím nasadím dietu podle martiny. Všem díky

artik*
hodnocení

0x

a mazej k doktorovi , jestli chceš dopadnou jako moje známá tak si dělaj čaje a odkládejto co nejdéle

martinaa*

Jak dopadla?

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě na zažívání pomáhá Plzeň 12° ale k tomu doktora musíte navštívit.

andilek*
hodnocení

0x

Muže to byt třeba z nějakých prášku jestli bereš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]