Nejste přihlášen/a.
Jediné, co Vám k tomu řeknu je to, že Vám tady nikdo nepoví, co Vám je, protože Vás musí vyšetřit lékařem pohmatem, který Vám tady přes počítač těžko někdo udělá. A neloudejte se k těmu jít, protože můžete mít třeba žloutenku nebo salmoneozu! Není to sranda. O krevních testech ani nemluvím. Ty se udělat musí taktéž.
Zdravím, toto jsem teď měla dva týdny. Průjmy, bolesti celého břicha, píchání šlo do třísel i do stehen. Nasadila jsem dietu - piškoty, rohlíky, bylinné čaje na zažívání, a po 14 dnech je mi daleko lépe. Lékaře jsem také zvažovala, ale teď v podstatě není proč k němu chodit. Známá doktorka říkala, že podobné problémy má teď spousta lidí, že to jsou těžší zažívací chřipky, které mohou trvat i tři týdny...
doplněno 22.11.12 13:45:V podstatě ano, to bylo asi tři-čtyři dny, kdy jsem sepisovala závěť:D
Ale víte jak, u mně to třeba nic nebylo, u Vás může jít o vážnou věc. Raději šup za doktorem
Jděte k doktorovi. Může to být spousta věcí. Může to být něco zanedbatelného (a kdybyste šel k kotorovi už před deseti dny, mohl jste mít týden klid), ale také nemusí. Nepůjde velmi velmi velmi pravděpodobně o žádné nepříjemné vyšetření. A s břichem není radno si zahrávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.