Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,prosím o pomoc i radu.Na jakou firmu či osobu se mám obrátit.Bývalí prítel nemá snah o fin.vyrovnání.Pod sliby ze mne vymámil nemalé fin.prostředky na rekonstrukci své nemovitosti.Sliboval...vezmu si tě,napíši na tebe část nemovitosti,budeme mít děti...během času začal mít problém sám se sebou...probíhlo stupnované psych. i fyz.domácí násilí.Nezbylo mi nic jiného nezli utéci.Do dnes se zapírá,nezv.telefon,lže...a nemá nejmenší snahu se domluvit.V dopise nasliboval částku 300 až 400tis.Doložit mohu 200tis.Po jednání se dvěma právníky...nemohou pomoci.Děkuji za radu.
V čem je háček? Proč (případně v čem/s čím) Vám právníci nemohou pomoci?
Můžete-li doložit, že jste bývalému příteli půjčila 200.000, žalujte jej. Jestli jste mu částku darovala, nezmůžete pravděpodobně nic.
Nedarovala.Mohu dolozit paragony,fakturou..za 12.let společného soužití.Otázka co uzná soud... . a po letech soudní pře je mizivá možnost určité částky v této hodnotě...stárnutí,opotřebení věci...jež se bude rovnat minimalní hodnotě.Je nějaka jina moznost..Vymahačské firmy...na koho se obrátit,co se dá ještě dělat. Děkuji mnohokrát.
Vymáhat můžete soudní cestou - právě v tom by Vám měli pomoci právníci.
Vymahačské firmy bych do toho netahala, pokud nic nevymohou, budete jim muset zaplatit Vy.
Prostě to pán zkusil, sliboval a sliboval, protože se přesvědčil, že na ty sliby slyšíte. Nevzal si Vás, nenapsal na Vás majetek, hned jste měla vztah ukončit. Jedno přísloví říká: "Sliby se slibují,..." Asi to nyní bolí, ale je to tak. Asi se budete soudit, ale s nejistým výsledkem. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.