Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat myslíte.že se toto odrážedlo hodí pro kluka?Díky,popřípadě s jakým máte nejlepší zkušenosti.Děkuji Gábi
doplněno 20.11.12 09:04:Syn má 2,5 roku a z té plastové motorky už celkem vyrostl na kolo si myslím,že je ještě brzy...
Dobrý večer. Gábi, přikláním se k názoru "lega" a "ušky". Toto odráželo jsme koupili vnučce (3 roky) a opravdu ho moc neužila. Je skutečně lepší koupit rovnou kolo a nevyhazovat peníze. Záleží ale na Vás. Toto by se pro kluka hodilo, proč ne? Ale zvažte to pečlivě, zda rovnou neinvestovat raději do toto kola.
Přesně tohle odrážedlo i ve stejné barvě koupili rodiče mé vnučce Kačence. Také se mi to zdálo dost zbytečné, já se kdysi naučila jezdit hned na dosti velkém kole Pionýr a naše děti na malém kole s balančními kolečky. Nač takovou věc?
Ale Kačka mě docela překvapila. Dlouho se na tom neodrážela /takže opravdu spíš vyhozené peníze /, ale když jí zanedlouho kopili malé kolečko, hned na něm začala jezdit, jako by se na něm narodila. Asi to odstrkování bylo k něčemu dobré. Jaga.
I když dodnes tvrdím, že to byla ptákovina.
Na naučení rovnováhy je odrážedlo výborná věc. Jde to udělat i s kolem - sundat šlapky a až se naučí rovnováhu a brzdit tak pak šlapky namontovat. Postranní kolečka jsou nesmysl - je z toho tříkolka a rovnováha se na tříkolce učí dost blbě...
Pěkný odrážedlo měli v Lidlu asi za 1000,- nezničitelný plastový, bubnová brzda, košík na hračku, rychle a ve velkým rozsahu štelovací sedlo atd.
Žabko, nenapsala jste, pro jaké dítě tohle bezva odrážedlo chcete. Ve školce jsme měli takové jako traktorky a motorky a já nevím co ještě. Děti na to seděly hodně zeširoka, ale byly v jízdě úplni mistři. Míjely rohy s přesností milimetrů. :D Odrážedlo, na které se práte je skvělé. Ostatní mají pravdu, že kolo je lepší, ale stáří dítěte nebo obava před nebezpečím v silnějším provoze je určující. Jestliže chcete odrážedlo na procházky a potřebujete mít nad dítětem větší kontrolu a na penězích vám až tak nesejde, toto odrážedlo je určitě nejlepší.
tohle určitě nekujpujte , musí to mít ocelový nebo duralový kola a né plast ( to se nedá opravit ) . Nebo koupit 12" kolo odmontovat na chvilku kliky ,řetěz a až se naučí rovnováhu , zase to tam vrátit a máte klídek . Odrážedlo je super věc , když chodíte s prckem do města . Kolo je výrazně těžší a kdo se s tím má tahat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.