Nejste přihlášen/a.
čus,
oční mě poslala na speciální vyšetření zraku do nemocnice, že mám nějaký problém s rohovkou a že v roce 2009 jsem měl půl dioptrie a teď za tři roky jí přístroj ukazuje že bych měl mít tak dvě dioptrie což se jí zdá velkej rozdíl.
no jde o to, že mám strach jít na to vyšetření aby mi třeba nedali zákaz řízení nebo tak něco . posílají něco na policajty nebo úřad když ani neví že mám řidičák?
značky všechno a tak vidím jenom někdy mám problém přečít text na tabulce pod značkou z větší vzdálenosti (třeba u semaforu přečtu že mám najíždět ke stop čáře), ale když jedu tak třeba nepřečtu z větší vzdálenosti u výstrašně značky text pozor výjezd vozidel stavby.
Myslím, že ve vlastním zájmu byste měl na vyšetření jít. Manžel tímto způsobem přišel o práci, ale sám si byl vědom, že již by mohl ohrozi nejen sebe ,ale i ostatní na silnici /na osobák mu papíry zůstaly . Již je po dvou operacích rohovky , ...nějak se to táhne.
doplněno 18.11.12 19:31: a o slabých brýlích to vůbec nebylobohužel
K cemu vam bude ridicak,kdyz nepujdete do nemocnice a muze se vam diky zanedbani zraku vse zhorsit,ze pak nevyjedete,ikdyby jste ho mel,protoze nemusite treba videt.Lekarka jiste vi co dela a mel by jste byt na oci opatrny.Aby jste nyni dobre videl za jizdy,to spravi bryle,ne?Mel by jste mit o oci zajem,prave proto,aby jste mohl jezdit.Znam pana ze ma hodne dioptrii,uplny lupy a ridicak mu nesebrali.
na pravý oko přečtu tak čtyři horní řádky, levý mám 2,5 dioptrie a řidičák mám.
navíc lepší brejlatej, než ze zanedbání slepej - co by za to dala sestra, kdyby její obvoďák byl kdysi k něčemu - takhle málem oslepla a zbytky zraku ji zachránil jen příbuznej - lékař ve fakultní nemocnici a jeho kolega.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.