Nejste přihlášen/a.
dobrý den ráda bych poděkovala všem kteří mi už odpověděli na otázku skrze výchovu dítěte mého přítele a jeho bývalou.
ráda bych se ale zeptala jestli by mi mohl někdo poradit taky stím co mám dělat já když jsem v postavení že přítel čeká dítě s bývalou přítelkyní, mě to nevadí mám ráda jeho a budu mít ráda i jeho dítě do vztahu jsem šla stím že ho čeká, ale on mi po dvou měsících řekl že si myslel že si dělá srandu, skoro semnou nemluví když se zeptám jestli mě má ještě rád tak ani neodpoví skoro nejezdí ani domů nedokáže říci ano odcházím nebo ne zůstávám vůbec nevím co jsi mám myslet, mám ho ráda a nechci ho opustit a nechci aby opustil on mě přeci nemůže žít s někým koho nemá rád a na kom mu nezáleží prosím jestli se najde někdo kdo byl někdy ve stejné situaci prosím poraďte mi děkuji
Dobrý den proč ženská musí vždycky trpět přeci vám nemůže říct miluji tě a během pěti minut si to rozmyslet to je přeci cit který máte k tomu druhému to se nedá změnit mávnutím kouzelného proudku to je uvnitř v tom človíčku v jeho srdíčku. Já mu přeci neupírám právo na jeho dítě. Jak si s ním mám promluvit když ho nevidím a když ano a zeptám se tak mi řekne že neví že má zmatek v hlavě, a do toho ona neustále volá a píše já udělala bych všechno pro to abych nám mohla pomoci
Víš nevím jaká část textu tě přesvědčila že si mě nechal jako druhou ale to je tvůj názor. Já chápu že chce své dítě kdybv o něj nemněl zájem tak bych věděla že nikdy nebude dobrý táta, tak trochu ho chápu jen nerozumím tomu že jednou řekne že sní přeci nebude ze soucitu a za tři měsíce najednou neví to jste celý vy chlapy jednáte tak že vás ani nenapadne že by jste někomu mohli ublížit neber to osobně myslím to všeobecně. Kdyby mě měl jako pojistku myslíš že by o mě říkal rodině, že by se nechal seznámit s mojí rodinou, scházel se s mími přáteli, investoval svoje peníze do rekonstrukce mého bytu, chodil semnou po doktorech a slíbyl že mi neublíží je hrozně moc otázek a já nevím odpovědi.
Myslela jsem si že když se k lidem budu chovat hezky budou se oni hezky chovat ke mě, že když budu milovat tak ten druhý mi neublíží, že nikdy nezažiju co je to samota a beznaděj a že život je krásnej ale není
jeden jediný člověk nebo jedna jediná věc ti může vzít všechno a nebudeš mít nic, mě už nebaví začínat pořád od začátku já už se nechci dostat až na dno a jestli ano tak už prostě nemám sílu se zvednout jestli je život takovej tak to není pro mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.