Nejste přihlášen/a.
chtěl bych vědet pro rozchod je taková bolest nevím co dělat 5 dny spím jen 2hodiny vykouřím 2 krabičky a nikoho nemam asi mi nikdo neporadi?
Zřejmě máte na mysli rozchod s partnerkou. Asi ten rozchod byl ze dne na den a nepozoroval jste žádnou změnu jednání z druhé strany. proto pociťujete zničující bolest. Pokud bude tento stav nadále trvat, zajděte k lékaři pro uklidňující léky. Věřím, že vše chce čas, jste mladý, vyrovnáte se s tím a určitě si nejdete jinou partnerku. - pt
Já moc dobře vím,o co jde,je to dost těžká situace.Ale přikláním se k názoru léky nebrat,s tím se přinejhorším může začít vždy.Teď je především záležitost času,ten je na tenhle stav nejlepší lék.A nemá cenu se trápit tím,co jsem udělal špatně a tak.Já taky po rozchodu nevěděl kudy kam,budoucnost mě nezajímala,cítil jsem jen velké prázdno...Ale věř,že ta pravá na Tebe někde čeká,jen to třeba nebude hned,určité věci prostě musí uzrát Držím palce.
Ano, buss má pravdu. Je to Váš momentální pocit. Nevím, jestli bude stačit si tohle uvědomit. Myslím, že ne. Prostě musíte nechat projít čas. Věřte mi, je to jediná rada. Momentálně si myslíte, že na dotyčnou osobu nikdy nezapomenete, že bez ní nemůžete žít. Nedokážete si představit život bez člověka, na kterého jste byl nějakým způsobem zvyklý... Ale ubezpečuji Vás, že to přejde, a to stoprocentně. Jednou budete pouze vzpomínat na tyto chvíle a budete se nad tím jenom usmívat. Předpokládám, že jde o partnerku, ne o rodinného příslušníka. Myslím tím maminku, nebo otce. Ty totiž nikdy nikdo nenahradí. Jinou partnerku mít budete, jinou maminku nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.