Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vcucnuté bradavky dovnitř,co s tím?

Od: susuu odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

je mi to dost trapný sem psát,ale na druhou stranu si říkám,že když něco takového existuje a je to anonimní,tak se prostě zeptám :)

Je mi 18 a prsa mám celkem dost velký (C),jenže problém je v tom,že nevím proč,ale mám bradavky nějak pořád "vcucnuté" nebo nevím jak to jinak říct :(.Prostě to nejsou ty správné prsa se vším všudy .Myslíte,že existuje nějaký zákrok,kde mi je "vysajou" aby vypadaly jako fakt prsa ženy? ;).A druhý problém je v tom,že si myslím ,že chlapí na vcucnuté bradavky dovnitř budou mít dost ošklivý názor,třeba méněcennosti,nedospělosti,nebo nějak tak...

Prosím o moc! :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Řekla bych, že to příliš řešíš. Na tom snad krása nestojí, jestli máš ploché bradavky nebo ne. Myslíš si, že muži jsou dokonalí? Nejsou. Problém by ti to mohlo dělat možná při kojení, ale elektrická odsávačka dokáže divy - i vytáhnout vcucnuté bradavky...*hi*

Vyhazovat za plastickou operaci peníze mi přijde zbytečné. Protože to za chvíli budeš potřebovat i plastiku na obličej, který věkem stárne a vrásčití. Pokud nebudeš se sebou spokojena, tak jak tě příroda štědře obdarovala krásnými céčkami, tak nebudeš spokojená nikdy. Problém není v prsou, ale v hlavě. Tvojí. Myslím si, že jsi ve skutečnosti moc hezké děvče, za kterým se otočí se zalíbením kdejaký mužský.

hodnocení

0x

myslíte vpáčené bradavky?

pak hledejte pomoc u odborníků. třeba tady

pb®
hodnocení

0x

Nejspíš se jedná o vpáčené bradavky. Problém to dělá při kojení, kdy dítě se nemá na co přisát. Existuje formovač na ploché a vpáčené bradavky, který se vkládá do podprsenky.

vilfein*
hodnocení

0x

Váš problém neni jediný a má ho nejedna mladá žena. V dnešní době se tento problém dá vyřešit chirurgicky, nemusíte se ničeho bát, ani se stydět!

sussu
hodnocení

Já vím,že nejsem jediná,jen mě to trápí a cítím se fakt divně ,když se třeba svlíkám ve sprchách po bazéně.:( A nevíte náhodou jesli to hradí pojištovna,nebo jestli ne,tak kolik takový zákrok stojí? ;)

Já myslím, že si vás nikdo neprohlíží. Alespoň já se po ostatních ženách ve sprše vůbec nedívám.

Četla jste ten článek? "Plastická operace vpáčených bradavek nepatří mezi operace hrazené ze zdravotního pojištění."Cena je kolem 3-4 tisíc.

hodnocení

0x

Ildika a Eulálie: *palec*

Ve sprchách v bazénu nás bylo pokaždé plno žen a mohu říci, že jsem po žádné z nich nebrejlila. Namydlit, spláchnout a jít. Navštívila jsem mnoho různých bazénů a mohu opravdu říci, že jsem si hleděla vždy sama sebe a nikdy se nepodívala, jaké mají ostatní návštěvnice prsa /či jiné orgány/. PROČ? :D

A jinak to může dělat problémy při kojení, dítě nemůže bradavku dobře zachytit, správně sát. Ale už za mého mládí na toto existovaly plastové kloboučky, které pomohly. Dneska jsou už i odsávačky mléka.

Tak se s tím netrapte, buďte ráda, že máte přiměřeně velká a hlavně ZDRAVÁ prsa. Co by za to mnohá žena dala! Jaga.

hata
hodnocení

0x

O řešení vpáčených bradavek tady padlo už dost, já se vyjádřím jen k té psychické stránce věci - od puberty jsem trpěla těžkým komplexem, že mám prsa asymetrická. Ne nějak extrémně, ale mám, vím o tom a hodně mi to vadilo. Byla jsem 100% odhodlaná jít na plastiku. Dělalo mi to velké potíže ve vztazích, hlavně v sexuálním životě. Věčné zakrývání, milování ve tmě, neochota být nahoře, aby na mě nebylo vidět... Pořád jsem si myslela, že to někomu bude děsně vadit, že se mi vysměje a nebo že se mu to prostě bude protivit a bude to jen tolerovat. BLBOST. Můj, teď už manžel, mě přesvědčil (dalo mu to hodně práce:) ) že něco tak malicherného nemůže ovlivnit náš vztah, že mě miluje a miluje mě celou. Stejně jako má někdo křivý nos, jiná obočí, ploché nohy, tak já mám asymetrická prsa a ty vpáčené bradavky. Nikdo z nás není dokonalý, to ani není přirozené. Je hodně těžké to pochopit a smířit se s tím nebo spíš vyrovnat a přestat to řešit. Byla jsem přesvědčená, že bez plastiky nebudu šťastná. Omyl. Je to jen v hlavě. Po 10ti letech sexuálních zkušeností je to první partner, se kterém si to skutečně užívám, protože nemám ze sebe komplex. Tak si nenech kazit krásné chvíle zbytečnými komplexy, nestojí to za vrásky. Kluci "ho" taky nemají stejného, ale ještě jsem se nesetkala s tím, že by se trápili, že je křivý nebo já nevím co :) To jen my všechno hrotíme. Řešila bych to, pokud by to mělo vliv na kojení atp., ale o tom mnoho nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]