Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měla bych otázku chtěla bych se zeptat jestli byste nekdo nevedel za kolik a kde v Praze bych mohla požadat a stejnou naušnici bohužel jsem jednu stratila a moc mne to mrzi bohužel jsem ji a jaká cena by se zhruba pohybohybuje děkuji moc a info
Odkazů na výrobu zakázkových šperků je na netu hodně. Cenu je nutné projednat přímo s konkrétním zlatníkem, ale obávám se, že bude dost vysoká. Možná by bylo výhodnější koupit stejný nebo podobný pár. Zkus dát foto.
doplněno 08.11.12 09:56:Náušnice je dost široký pojem. Když sem dáš foto, tak se možná najde někdo, kdo bude mít zkušenost kde sehnat, koupit nebo alespoň představu o případné ceně. Náušnice mohou být ze zlata, oceli nebo třeba ze skla a způsobů provedení jsou tisíce.
Já potřebovala zhotovit nový snubák, který se mi povedlo na dovolené ztratit Nakonec jsem sehnala zlatníka přes poptávkový systém aaapoptavka.cz/... Zhotovili mi úplně totožný a ještě oproti jiným nabídkám za velmi doboru cenu. Je to už několik let zpátky, ale zkusit se to dá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.