Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem sice teprve ve třeťáku ale pomalu se začínám zabývat tím, co dělat po střední. Už snad od mala mě drží to, že bych chtěl jít k policii a zatím mě to neopustilo. Ale jak vůbec se dá k policii dostat? Podotýkám, že nechodím na policejní školu ale na obchodní akademii. Dá se i přesto k PČR dostat? A kdyby to šlo tak, by mě asi bavilo pracovat na kriminálce. Vím že to člověk musí mít praxi a zkušenosti, myslím že i vzdělání v podobě Bc. (ale to nevím jistě) ale je šance se tam dostat? Nejsou místa plně obsazená? Popřípadně podle čeho se ke kriminálce vybírá?
Moc děkuji za odpověďi a rady... snad mi to do budoucnapomůže
Dá se i přesto k PČR dostat? Jistě, jak se tam dostávají jiní? Předpoklad je maturita. Zajit na "okres" nebo lépe krajské ředitelslví a tam se poptat, zda nabírají. Tady zřejmě není nikdo odpovědný za nábor, za policejní školství, aby věděl, jak to monentálně vypadá. Ale zřejmě berou jen za odpadlé, nemají prachy. Kriminálku? A jaká jsi kapacita? Napřed do školy a pak se vybírá.
Proč se ptáš tady a nepřečteš si web vnitra?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.