Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat k policii?

Od: rooney* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, jsem sice teprve ve třeťáku ale pomalu se začínám zabývat tím, co dělat po střední. Už snad od mala mě drží to, že bych chtěl jít k policii a zatím mě to neopustilo. Ale jak vůbec se dá k policii dostat? Podotýkám, že nechodím na policejní školu ale na obchodní akademii. Dá se i přesto k PČR dostat? A kdyby to šlo tak, by mě asi bavilo pracovat na kriminálce. Vím že to člověk musí mít praxi a zkušenosti, myslím že i vzdělání v podobě Bc. (ale to nevím jistě) ale je šance se tam dostat? Nejsou místa plně obsazená? Popřípadně podle čeho se ke kriminálce vybírá?

Moc děkuji za odpověďi a rady... snad mi to do budoucnapomůže :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Nepotěším Vás, ale v současné době nenabízejí žádné náborové akce. A taky spíše chtějí technické vzdělání.

mowla*
hodnocení

0x

Koukni se na http://www.polac.cz/ ...

;)

buss
hodnocení

0x

Dá se i přesto k PČR dostat? Jistě, jak se tam dostávají jiní? Předpoklad je maturita. Zajit na "okres" nebo lépe krajské ředitelslví a tam se poptat, zda nabírají. Tady zřejmě není nikdo odpovědný za nábor, za policejní školství, aby věděl, jak to monentálně vypadá. Ale zřejmě berou jen za odpadlé, nemají prachy. Kriminálku? A jaká jsi kapacita? Napřed do školy a pak se vybírá.
Proč se ptáš tady a nepřečteš si web vnitra?

hodnocení

0x

Ahoj Rooney, v současnosti policie spíš snižuje stavy, tak není moc pravděpodobné, že by nabírali nové policisty, ale nejlíp poptat se přímo u nich. Jinak maturita by měla stačit, nutná je dobrá fyzická kondice a projít psychotesty. Odborné vzdělání si můžeš doplnit už u nich. Držím palce.

hodnocení

0x
policie.cz/...
Seznam vysokých škol policejního směru a trochu čtení navíc.
doplněno 05.11.12 14:59: Pod hlavičkou nabídka volných míst máš i údaje o tom jak se k policii dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]