Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalomeni nohy v nártu

Od: renewa* odpovědí: 5 změna:

dobrý den chtěla jsem se zeptat, jestli mám jít k doktorovi nebo je to jen naražený,jeden den jsem vstala od počítače a z ničeho nic se mi podlomily prsty na noze a odté doby mám nateklý nárt a trohu chvalový jako modřina je to už tak týden při chůzi to dost bolí. děkuji za odpověď Kleinerová Renata

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, zůstaňte s tím doma, ono se to přece spraví samo... *zed*

Kdybych měl nateklou modrou nohu, která už týden bolí jako pra*e, tak už jsem u doktora dávno, né?

ar*
hodnocení

0x

Spíše to bude "jen" výron, ale doktorem nic nezkazíte. Lepší jít zbytečně než něco zanedbat. On ani ten výron není dobré jen tak "rozchodit".

mowla*
hodnocení

0x

No - pokud sis - jak píšeš, nohu nenarazila, asi nebude naražená... :-D

Může jít o tzv. únavovou zlomeninu, zrovna v nártu může mít při nenapravení u doktora dost nepříjemné následky do budoucna, může jít o výron - každopádně jsi u doktora měla být už tak před pěti dny, stalo-li se to před týdnem...

doplněno 02.11.12 22:31:

Rozhodně je lépe zbytečně zatěžovat doktora, než vlastní zraněnou nohu - vlastní noha bolí a doktor ne... Navíc je za to placenej...

*smich*

renewa*
hodnocení

moc děkuji za odpověď nemám ráda doktory ale v ponděli půjdu, já mám problém s psychikou abych někoho zbytečně nezatěžovala díky renewa

renewa*
hodnocení

máte pravdu v pondělí dám vědět opravdu doktora navštívím myslela jsem že po týdnu to samo přejde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]