Nejste přihlášen/a.
5.12.JSME DOSTALI EXEKUCI NA UCTY,KAM NAM CHODI VYPLATY.CHTELA BYCH SE ZEPTAT KAM SE OBRATIT,ABYCH MELA NEJAKY PENIZE ASPON NA NAJEM A NA JIDLO.EXEKUTOR SE MI VICEMENE VYSMAL A REKL,ZE DOKUD NEUVIDI PENIZE NA UCTE MAM SMULU.BOHUZEL 78000KC NEMAM.TATO CASTKA BUDE ZAPLACENA AZ V BREZNU,DIKY VYPLATAM.ALE CO DO TY DOBY MAME DELAT,NEZAPLATIM NAJEM PUJDEM I S DETMI NA ULICI.DEKUJI ZA POMOC LENKA D.
Ne všichni zaměstnavatelé vyplácejí mzdy v hotovosti, dokonce si tuto doložku nechají podepsat u pracovní smlouvy. Asi nejrychlejší způsob je změna čísla účtu, kterou nahlásíte u zaměstnavatele (třeba na účet matky atd., pokud si nechcete zřídit nový účet). Nějaké platby bych tam ponechala pro klid pana exekutora. Ale podotýkám, že dluhy se mají platit. A zase si dovedu představit, že do této situace se může dostat leckdo - a už vůbec máma s dětmi.
no já nevím zda je to vhodné řešení asi ne ale.. moji rodiče maji taky exekuci a vyzkoušeli to vyřešit tím že vytvořili nový účet, který je na mé jméno.. a pak si v práci zařídili aby jejich výplata byla posílána na můj účet, na který asi nesmí nikdo co se týče exekuce sáhnout.. nevím kolik je Vašim dětem, ale dnes jsou i juniorské účty.. snad neradím moc špatně ale je to z mé zkušenosti.. jinak samozřejmě dluhy každopádně platit, jinak se Vám to bude navyšovat a pak v tom budete plavat... hezký den
jinak se omlouvám, nevšimla jsem si předchozí odpovědi.. takže se asi opakuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.