Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, chtely by jsme se s kamaradkou poradit. Pred dvouma rokama jsme si pridaly jednoho kluka na facebooku osobne jsme se neznali proste se nam jenom zalibil. Videla jsem ho na profilu meho bratrance jak okomentoval jeho fotku tak jsme si ho pridaly. Od te doby jsme se mu furt koukaly na profil a hrozne se nam libil. Musim dodat, ze je o 6 let starsi (je mu 21 let nam 15). Pak jsme zjistily, ze bydli od nas 3 minuty autem. Ty dva roky se nic nedelo ale o letosnich prazdninach jsme ho nahodne videly jak vychazi z meho baraku, sedely jsme zrovna na lavicce a jenom jsme na nej nevericne ziraly on se na nas na chvili podival ale nepoznal nas . Nemohly jsme uverit svym ocim, ze je to opravdu on a zajimalo nas co tam dela zrovna v mim baraku. Ubehl mesic my jsme na to nejak uz zapomely ale, kdyz jsme sly z odpoledky k nam domu potkaly jsme ho zase, jenom se na nas na chvili podival a zase nic nerekl a my jsme vesly do baraku (nejspis nas zase nepoznal) pak ubehla zase nejaka doba taky priblizne mesic a pred 2 tydny jsme ho opet potkaly ale tentokrat uz primo v baraku a ja jsem pozdravila souseda, se kterym sel a on nas taky pozdravil. Pak jsem z internetu zjistila, ze k nam chodi na masaz. A ted ho v posledni dobe potkavame kazdy den uz nas poznava ale jeste furt si neuvedomuje, ze nas ma pridany v pratelich na facebooku a jestli si to uvedomuje tak to nedava najevo, my porad cekame, ze nam napise, ze nas poznal (jsme asi naivni co?)ale nic...A dneska jsme ho videly znovu a protoze s nama byl muj pes tak se s nim i chvili pomazlil, takze jsme docilily toho, ze nerekl jenom "dobry den" ale i par slov na vic... takze o co jde my s kamaradkou premyslime, ze kdyby jsme ho potkaly venku(bez souseda) tak jestli ho mame pozdravit a kdyz jo tak mu tykat nebo vykat?protoze v baraku vzdycky pozdravime "dobry den" protoze je s tim sousedem. A nemame mu treba napsat na facebook jestli to neni on co k nam chodi?prijde nam to trapny...co kdyz neodepise a bude si myslet, ze jsme nejaky pipiny a nebo, kdyz odepise tak treba jenom "no jsem to ja a co jako?"nevime co mame delat tak prosim poradte... predem dekujem za odpovedi
To je přesně tak, že na fb si každý přidá kohokoliv do přátel a ani to přítel být nemusí. Tady to holky máte Až ho potkáte se sousedem, řekněte dobrý sen sousedovi a jemu ahoj a až půjde bez něho, tak jenom ahoj. Já být Vámi, tak si ho vyndám z přátel a zase přidám a třeba mu to dojde
Zda ho máš na FB nebo ne, není vůbec podstatné.. A myslím, že pokud ses pokusila při venčení s ním prohodit pár slov tak to je zatím dostačující pokud se dál nechtěl bavit. A pak vlastně co, že od něj chcete? kamarádství, rande, či co? Máš to napsané docela zmateně! .. Ale jinak myslím upřímě, že poslední co ho zajímá je nějaký kontakt s Vámi. A pak bych zkusil se připomenout na FB.. Když ho máš v přátelích nic kontaktováním nezkazíš.. Uvidíš co napíše
větu napiš přímo.. My chlapci to pak jednodušše pochopíme
Ahoj Tomáš a neboj se
Co píše cobrak, je taky velmi trefné Souhlasím s ním...
No ja ho vlastne nevencila my jsme s kamaradkou stali v baraku u vchodu a kecaly jsme a oni zrovna vychazeli a pes na ne zacal skakat tak se s nim chvili pomazlil soused dodal, ze by mohl byt do bagety(ten pes jelikoz je to yorkshir takze je malej) a ten kluk dodal "hotdog"tak jsme se tomu zasmali pak se postavil rozloucil se se sousedem a odesel a to bylo cely a pak jsme si tam jeste chvili povidaly se sousedem, ze je to hokejista(my to uz jisteze vedely) a ze on mu uzdravil ruku, ze s ni neco mel... no nam by stacilo i to kamaradstvi treba
proste aspon neco
no jenze on mi pak neodepise a ja se pak budu citit trapne se mu pak podivat vubec do oci
jinak dekuju
Pusťte ho z hlavy, jednadvacetiletí mládenci se o patnáctileté slečny nezajímají.
doplněno 02.11.12 19:35:Kolik "spousty"? Běžné to není...
Nebo me jeste napadlo, ze bych se mohla spratelit s tim sousedem a zacit si tykat nejdriv s nim a pak i s tim klukem ale to asi neni moc realne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.