Nejste přihlášen/a.
Znáte někdo nějakou skvělou masku na pleť, která pleť hydratuje a zároveň zamezuje tvorbě akné?
Ahoj na akné pokud máš citlivou pleť si nejdříve vyzkoušej na kousku pokožky jakoukoliv domacky vyrobenou masku... Jelikož na akné trpím tak jsem, již zkoušel a vyvolalo mě to silnou alergickou reakci, takže nikdy více doma něco vyrobeného
Takže Já osobně radši nic nedoporučím, protože jsem vždy dopadl špatně, ale záleží co máš za formu
Vyloženě na tuto otázku neodpovím, omlouvám se, ale i v dospělosti mám pleť všelijakou, navíc jsem exematik, takže nesnesu jen tak něco, a jsem moc spokojená s kosmetikou Yves Rocher. Když si u nich založíte kartičku, chodí každý měsíc nabídky (většinou) na 40% slevy na jeden výrobek, tak můžete zkusit - mají tam různé řady čisticích emulzí, jedna z nich je i na mastnou, aknózní pleť. Přímo s ní zkušenost nemám, ale vím, že tu řadu mají, tak proto odpovídám - já používala čisticí emuzli na smíšenou/normální, teď momentálně na smíšenou/mastnou pleť, obojí je příjemné, žádný dryák. Tak ať dobře vyberete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.