Nejste přihlášen/a.
Ahojte, nevíte někdo jaká firma v ČR nabírá lidi (obyčejné ne vojáky) ze kterých se stanou žoldáci? Jen mě to zajímá a chci na to udělat bakalářskou práci a možná po škole se k nim dát...
Díky za rady..
Nejlepší pro vás je odjet do Francie a přihlásit se do Francouzké cizinecké legie, záznamu z rejstříku můžete mít kolik chcete nikoho to tam nezajímá. Prachy se tam dají vydělat taky pěkné chce to jen vydržet ve zdraví pětiletý závazek.
To vůbec neni pravda v CL zjišťují trestni rejstřik a nevemou tě ani náhodou je vidět že o tom nemáš páru. Takhle to fungovalo tak možna před 30 lety a víc.
bohuzel je to tak ...kontroluji zaznam ale vezmou te i tak a je to 5 let...ma 3 kamose ktere nebudu jmenovat maji zaznami asi tak dlouhe jako moje ruka a za docela huste kriminalni aktivity .
Tak jednak firma, ktera se timto bude profesionalne zabyvat urcite obycejne lidi chtit nebude, ale o tom ani tak psat nechci.
Jednou sem videl porad o kontraktorech Blackwater, o jejich duvodech a proc a jak a kde a blablabla, ale co bylo nejzajimavejsi na celem poradu, ze na konci pred titulkama sel jejich seznam, kdy a kde zemreli. Vsichni do jednoho, kteri v tom poradu byli driv nebo pozdeji schytaly kulku.
Jit si nekam hrat na vojacky, strilet po lidech, brat za to penize a pak se nechat zastrelit... K cemu to je?
hlavně to potřebuji na tu bak. práci, a k armádě mne nevezmou, mám záznam (nejsem zločinec, někdo zmlázil kluka a ten si myslel že sem to byl já)
popravdě, byl sem v klubu a jednu holku její kluk bouchl, šel se k němu a řekl mu at si dá odchod nebo mu dám, potom když sem odcházel byl zmlácenej před klubem, jeho kámoši přišli a viděli mne nad ním- takto se to stalo, ten kluk měl otřesk mozku apamatuje si jen to jak sem mu vyhrožoval..
A na základě toho jsi dostal flastr, jo? Tak to je blbý, naše justice je špatná. To je mi líto, že jsi to odnesl za někoho jinýho, kdo toho kluka zmlátil, fakt. Na druhou stranu by pro tebe jako potencionálního žoldáka bylo dobré, kdybys uměl občas někoho zmlátit. Zkus nějaké agentury a tak...
Neporadím, jen musím napsat, že než žoldáka si daleko víc vážím obyčejného zahradníka, soustružníka, popeláře. Už jen to slovo "žoldák" rve uši, daleko míň mi vadí termín "voják z povolání".
Přečti si některé knihy z cizinecké legie a uvidíš sám, co všechno žoldáci musí dělat, na co musí mít žaludek. A pak teprve uvažuj. Ten incident seTi bude hodit, oni chtějí takové neurvalce, kteří se před ničím nezastaví a ničeho se nebojí. To jim vyhovuje.
A proto znovu říkám - zlatý náš pošťák!Jaga.
Na to, aby člověk uměl někde tlouci domorodce, musí už dnes mít titul bakalář? Svatá prostoto!
Sežeňte si knihu Karla Hory, Moje matka cizinecká legie. Stojí za přečtení. A ještě zajímavost: hedvicek.blog.cz/...
Asi tě zklamu. Soukromé společnosti které najímají kontraktory fungují v USA, GB a možná ve Francii. Nevím proč tomu tak je ale předpokládám, že naše legislativa tomu zřejmě nepřeje.
Ovšem pravděpodobnost, že by ses k těmto soukromým ozbrojeným složkám dostal bez předchozí praxe je mizivá.
Například v Iráku zajišťují bezpečnost konvojů s materiálem, hlídají ropné vrty, vodárny a pod. Oni si pro svoji náročnou práci vybírají své zaměstnance, většinou jde o zkušené vojáky či policisty kteří odešli od svých jednotek.
Máš pravdu jen v části. Na území Evropy je několik společností co tyto služby nadále zprostředkovávají.
A dokonce i nadále existují dvě pobočky na území ČR.
Je pravda, že po odchodu US vojsk z Iraku např. skončila jedna Francouzská asociace. Ta byla velmi spolehlivá. Taková obdoba US BW. Veškerý potíže co tam byly a že jich nebylo málo, řešila s profesionalnim přístupem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.