Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdy se neudelam .. POMOZTE

Od: wanda odpovědí: 8 změna:
Pomozte mi prosim, nikdy se neudelam, pomocte mi prosim .. vubec se mi to nikdy neporadilo .. ted mi zacina svely vztah a klukem ktery je o 3 roky starsi.. prosim vas jeste jednou pomocte mi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tux*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Koukni se na www.sexus.cz/tema/35-masturbace.html tam najdeš nějaké informace, které si vyzkoušej
kron*

Je to daleko častější problém než si většina lidí myslí. Moje nynější partnerka zažila první orgasmus ve čtyřiceti. Hodně záleží na trpělivosti a nesobeckosti partnera. Nám se osvětčil orální sex a poloha 69, protože jedině při té je schopna dosáhnout vyvrcholení. Zkoušela masturbaci, ale při té se jí to nedaří, ten jazyk prostě chybí. Přeji hodně krásných zážitků při experimentování.

Ps. Co takhle zkusit tantru?

bigdick
::: cenzura admina (nechutné výrazy) :::
wrigle
No ty si magor*stop*
piter*
no je to to trochu napsane nehezky,ale podstate mas pravdu

biker.611
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pokud se budeš takhle zoufale snažit o dosažení orgasmu, tak se ho nejspíš nedočkáš nikdy. Chce to čas, klid, souznění s partnerem a uvolnění. Pak to jednou přijde samo.

A jestli ne, nic se neděje. Ty chvíle při líbání a mazlení jsou většinou krásnější (pokud

si je dokážeš vychutnat) než těch pár vteřin orgasmu.

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Měla by jsi mu ten problém říct, zkusit se má vše, ale musí o tom vědět. Měla jsem stejný problém a dnes je vše v pořádku. Musíte vyzkuošet co by tobě, ale i jemu vyhovovalo. Nesmíš se stydět, o tom skvělý vztah je, aby jeden o druhém věděl vše. A upřímě, postel patří k nejzákladnějším potřebám vztahu. Taky možná příjdeš na věci, o kterých jsi dosud nevěděla, které tě vzrušují. Ahoj a řekni mu vše...*pusa*

kačatko*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Musím říci, že mám úplně stejný problém. Bývalý partner o tom věděl, ale nic se neměnilo...Já si na to zvykla, ale on po půl roce začínal mít pocit, že není schopen mě uspokojit a pak to došlo tak daleko, že měl pocit, že není chlap. Začal se trochu uzavírat do sebe a pak mi vyčítal každou věc. Dokonce jednou při styku vstal z postele, aby se podíval, co venku letí za letadlo :( To jsem měla sto chutí ho zabít. Postupně vznikaly hádky až do dospělo v úplný konec... Takže mě tento můj problém trápí míň, než některé chlapy. A předstírat jim to nebudu :)

kačatko *+.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]