Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousek pravítka v krku

Od: zuzkaaaaa odpovědí: 12 změna:

lidi dneska jsme ve škole s kámošem dělali kraviny s pravítkej ale já ho zlomila a kámoš ho chtěl zlomit úplně tak s nim třisknul o lavici .. a pravítko se roztříštilo na malinké střípky a jeden z nich mi vlítnul do krku .. dusila jsem se ale pak to bylo v klidu ale cejtím ho jakoby zapíchlý na madli .. nevíte co mám dělat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jít k doktorovi.Nebo ti ho máme vytáhnout my?

zuzkaaaaa
hodnocení

no já myslela že se to dá udělat i jinak než jít k doktorovy ..

Dá se to udělat.Otevři pusu a strč někomu kleště do ruky.

mowla*
hodnocení

0x

Šmarjáááááá...

K doktorovi - a ihned! Řekni to učiteli/ce nebo rodičům, sežeň si doprovod a na nic dalšího nečekej!

*bzum*

doplněno 01.11.12 15:11:

To Krkovička: *smich* Lak je něco trošku jiného, ten posléze vykašleš s nějakým hlenem, ale pokud se do plic dostane střep plastu, může nadělat pěknou paseku... ;)

alesek22*
hodnocení

0x

vem nuzky a vystrihni si mandle :D

krkovicka*
hodnocení

0x
Stejná nehoda se mi stala.Vdechla jsem kus odloupnuteho laku,nosem.Druhý den to bylo pořád cítit.Dvě hodiny na Orl,nezjistil nic.Myslel že si vymýšlím.Důrazně jsem mu řekla ať mě vyšetří znovu a chtěl mě poslat na nějaké video sono,kde vám kameru zavedou nosem až do krku,není to nic příjemného.Odmítla jsem to a žiju.Po třech dnech buď se to vstřebalo nebo postoupilo dal,nebo prostě tam nic nebylo jen podráždění...Zajděte tedy na Orl.V rychlosti letu tam opravdu můžete něco mít,nebo to jen podrazdilo tu mandli.Zkuste vypít smetanu,ta uklidňuje Otok.zaceluje.
ohneta*

Z vás musel mít doktor radost, napřed se důrazně domáháte vyšetření a když vás na něj chce poslat, tak odmítnete *smich*.

vvv*

Ano! Střep zapijte smetanou, aby vám roztrhl jícen a zapíchl se do žaludku nebo do střeva. *zed* To vás uklidní.

krkovicka*
Znalosti biologie.A když spolknete žvýkačky tak se vám zalepi zadnice,když pecku vyroste v bříšku strom.Vše známé z mýtů a fám.
doplněno 01.11.12 15:25: Spolkla jsem bambusove paratko,knoflík,kamen,pecky,žvýkačky,plast taky a nic.Tělo se s tím vždy popere.Něco mít zapichnute v krku potřebuje doktora.o tom žádná...
kudrlinka

to nebyla reakce na Vás, sem špatně klikla... tady jasný souhlas

kudrlinka

ten střep není zřejmě vidět, takže není ani jistý, jestli místo není pouze podrážděné. Rádce smetanu doporučuje pro "zklidnění" postiženého místa, né pro řešení problému...*bzum*

hodnocení

0x

První A DOST ZÁSADNÍ chybukterou jsi udělala, bylo to, že jsi to okamžitě nenahlásila někomu z učitelů. Teď ti můžou s klidem říci "udělala jsi si to doma, my s tím nemáme nic společného" a od pojišťovny nedostaneš ani floka. (pokud to bude vážnější)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]