Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný spánek-denní únava co dělat?

Od: mizi odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu,můžu jít spát o půlnoci nebo v osm večer,jsem vzhůru ráno ve čtyři a nemůžu už spát.Přes den jsem potom velice unavená,nevíte o něčem co by pomohlo?Pracovala jsem ve dvanáctihodinovém provozu,nyní přecházíme na třísměnný.Zatím bych ráda zkusila něco přírodního,do prášků se mi moc nechce.Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

manželka měla problémy se spánkem... po poradě s více lékaři a po požití více léků měla problémy i nadále. po důkladném přečtení příbalových letáků k jejím základním lékům zjistila, že jí může chybět vitamín B.

C h y b ě l! s úspěchem používá jako zdroj vitamínu B tzv. pivovarské kvasnice a spí jak dudek...

google.cz/...

pokojný spánek... a dejte vědět!

martina30*
hodnocení

0x

Každá změna v našem těla udělá hodně,než si zas zvykne na zaběhnutý režim.Musíte vydržet než si tělo zas zvykne.Novinka na trhu je Benosen.

hodnocení

0x

Můžete zkusit Anxiolan - jsou to sice tabletky, ale je to bylinný přípravek, přírodní, žádná chemie. Účinkem jsem nadšená. 30 tablet stojí cca 100,-Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]