Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v krku při polykání

Od: pepsina* odpovědí: 3 změna:
Asi před čtrnácti dny mě ráno začalo trochu bolet v krku, když jsem polykal. Od té doby mě někdy při polykání v krku bolí, někdy ne. Dnes na obědě mě polykání nebolelo, ale v pět hodin když jsem přijel domů ano, a bolest to byla docela velká. Co by mi mohlo být? Zítra ještě uvidím, ale za doktorkou půjdu případně v pátek, zítra musím do školy. Díky za odpovědi ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajdete rovnou na ORL a treba i na gastro.Muze to byt cokoliv,takze muzeme jen hadat.

hahanaj*
hodnocení

0x

Zkus kloktat vodu se solí .Do skleničky s vodou si dej lžičku soli , rozmíchej a pěkně kloktej ,ale pokud máš již angínu tak to nepomůže.

Ale k lékaři si raděj stejně dojdi

hodnocení

0x

A co takhle angína? Měl jste už někdy angínu? Angína nemusí být doprovázena horečkami. Prostě jenom bolí v krku. Nevím, zdali jste už šel k lékaři, ale pokud ne, zkuste kloktat "Stopanginem". Já ho používám už dlouhá leta. Ale pokud jste to nechal "rozeběhnout", asi musíte užívat antibiotika. Předepíše lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]