Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce a daně - student

Od: hanaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jsem studentka a chtěla bych se zeptat, jak je to s daněmi, když bych chtěla dělat domácí práce.

Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Není důležité jaké práce, ale za kolik a v jaké formě podnikání/zaměstnání...

Mimochodem - spousta lidí dělá domácí práce ´za byt a stravu´ a ještě si kupují vlastní čistící prostředky... *smich* Doma... *smich*

doplněno 31.10.12 17:48:

"Na smlouvu" - ale jakou? - manželskou, pracovní, DPP/DPČ, ´na IČO´? A 5000 jednorázově, za hodinu, den, měsíc, rok?

Holka - z tebe aby člověk info páčil heverem...

*haha**uf*

hanaf*
hodnocení

Když zatím vím jen to, že domácí práce by byla na smlouvu a příjem by nebyl vyšší než 5000kč... Napřed se ptám, abych neudělala nějakou hloupost a neměla z toho problémy. :D

kudrlinka

A o jakou práci se konkrétně jedná? Taky sháním...*uf*

hanaf*
hodnocení

tak promiň, ale asi je logický že pět tisíc za měsíc :D:D no, to je jedno, děkuju, že ses snažila mi odpovědět, ale nabídku jsem odmítla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]