Nejste přihlášen/a.
Jde o to,že já a spolužačka máme stejné šaty,koupili jsme je každá v jiném obchodě v jiném městě,ale přesto jsou to ony,mam problem se sehnaním šatů a tydle mi konečně padly taktéž ona,teď jdeme ve stejných šatech na stužkovou,ona se tomu zasmála ale já přesto uvažuju zda nejít šaty vrátit,zda není blbé přijít dvě ve stejných,ale přesto ty šaty mi perfektně padnou jiné už neseženu a měli je i v jiných barvách ale černá mi seděla nejvíc navíc opticky zužuje a připadám si v těch šatech perfektně,navíc si sehnala stejné psaníčko ktere jsem rovnou dala na bazos,a bude mít peřove naušnice ktere jsem chtěla já...co byste poradili?:D mám to přehlídnout a prostě se pěkně slavnostě upravit a zahodit za hlavu to co si bere ona?
je to nepříjemná situace ale věř, že kdyby vás šlo 5 ve stejných šatech každému panou jinak - zvolila bych pěkné doplňky a sebevědomě vyrazila
Ano,taky si říkám,zase mě ale zarazilo že ona chce naušnice peříčka které má koupené a ja když si vezmu svoje ktere jsem zakoupila za nemálo černo-zlaté budu si připadat trošku jako ocas.. musím načerpat sebevědomí,jedinně..opravdu jsem uvažovala,že je vrátím nebo vyměním,ale to už by nebylo ono,sem z tech satu mela takovou radost a skvěle padnou..jsem normalni postavy ale mam široka ramena a větší prsa takže mi málo které sedi...
neberte si peříčka zvolte jiné- je tolik možností a koupí se za pár korun - nějaké pěkné nápadné
Šaty bych si nechala stejné, zvolila bych výrazně odlišné doplňky. Doplňky udělají hodně, také vás odliší to, jak vám šaty padnou. Jinak jsi zmínila, že jsou šaty černé - možná si až tolik lidí nevšimne, že jsou stejné, černá je obvyklá barva, Víc by to upoutalo, kdybyste měly stejné šaty v nějakém neobvyklém odstínu, třeba limetkově zelené.
Jinak pokud se ti šaty tolik líbí, nevracej je, ber to tak, že ti vydrží i do budoucna na další události, kd euž je na sobě nikdo mít nebude.
Je zvláštní, že má tolik stejných nápadů, jako ty... nesvěřila ses jí? Pokud ano, s novými plány na šperky atd. už to nedělej.
Nesvěřila,měla stejný problém jako já žadne jine šaty ji nepadli,je to hruza...ohledně těch šatů jsou černé ale přes prsa jsou sytě fialové,beru si jako doplněk černou šálu ktera se hodí pro společenské přiležitosti,každopádně musím zapracovat na špercích a něco parádniho si pořidit,ona říkala že aby se ode mě odlišila vezme si černé bolerko,šaty jsou bez ramínek mírně balonkoviteho střihu..každopádně se budu snažit vypadat co nejlíp jak už tady padlo,na každém šaty vypadají jinak..
Vidíš to, co člověk, to jiný problém. Já když v roce 1974 měla stužkovací ples, bylo nás ve třídě 30 - 15 kluků a 15 holek. A představ si, že přesto, že každý člověk má jiný vkus, shodly jsme se, že budeme mít všechny stejné šaty. Z tyrkysové krajky. Ušité každá trochu jinak, ale podmínkou byly dlouhé. Ty balíky látky nám poslali přímo z továrny, v obchodě se v takovém množství najednou nesehnala. Takže hned 15 děvčat v takřka stejných šatech. A jak jsme na to byly hrdé!
Nezáleží na tom, co budeš mít na sobě, ale záleží na osobnosti, na tom, co máš v sobě, v hlavě, jak se budeš umět bavit a chovat. To je víc, než stejné šaty. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.