Nejste přihlášen/a.
Dobrý, příští týden máme stužkovát, a trošku se mi nezdají ceny...200 jsme už platili každý za šerpy a stužky, to by jěště ušlo.
Na jídlo máme
Plněná kuřecí kapsa přírodní (sýr,šunka, žampióny), k tomu americké brambory a sýrovo-smetanová omáčka.Je nás 17 A každý má zaplatit 600 takže celkem 800 i se stužkama
není večere za 600 trošičku moc?
Docela je... ale zase máte to menu docela bohaté, ono se to nasbírá - a musíte si rozpočítat i porce pro profesory, předpokládám, že je zvete?
jo to jo ale jen 7, Na to že nepiju,hřiby nesnáším je to fakt moc! je stužkovák povinný?
úplně zbytečně pozvali i nějakého Dje,zbytečnost...
Pokud jsi s tím nesouhlasil, měl jsi to řešit dříve.
Cena takto posoudit nejde, jako u všech jídel záleží na restauraci / společnosti, která jídlo dodává, ceny jsou logicky rozmanité. Vaše menu je bohaté, a je-li v něm zahrnuto navíc sedm porcí pro učitele a DJ, myslím, že je cena adekvátní.
Jenže mě si nikdo ani nezeptal jaké jídlo bude a nikdo neřekl ani částku, včera prostě jedna holka přisla s tím že platíme 600 a šmitec.Přitom takové jídlo nemusím
Musím tam?
Za 600 bych v mekáčí měl 30 cheesburgerů
Pokud bys nešel, zvýší se cena pro ostatní spolužáky, pokud je tohle to, co chceš udělat, prosím, ale nedivte se, až se na vás budou zle koukat.
Šerpu a stuhu zaplatit muset budete asi muset tak jako tak, bude již objednaná. Je otázka, zda není již záávazně objednáno celé jídlo.
doplněno 30.10.12 17:30:A porovnávat kvalitní jídlo a servis v prostředí s atmosférou s nekvalitní houskou v papíru je trošku ujeté, s tím v životě daleko nedojdete, až budete svou slečnu zvát při ročním výročí na Cheesburger za 20,- a s rodiči jím slavit jubileum.
To jak se na mě budou koukat je mi u prdele.šerpy a stuhu už mám zaplacenou.
Jde mi o to že ty dvě co to zařizovaly se s nikým neporadily o jídle ani o ničem jiném,nejsem jediný komu se nechce na večeři za 600.
Pokud vás nesouhlasí více, spojte se a přehlasujte je pro změnu. Jen najít někoho, kdo má odvahu jim to říct?
Ovšem jestli to bylo jako u nás ve třídě, tak se nikdo k žádné akci neměl - když jsme se o tom chtěli bavit, všichni řekli: "Prostě to někdo někde objednejte.". Všecko jim bylo jedno, dokud jsme na poslední chvíli něco neobjednali - a stejně bylo keců, přitom ta cena byla více než slušná (bylo to po známosti). Pokud je ještě čas, sežeňte něco lepšího a objednávku stornujte.
A srovnávat cheeseburger a docela nóbl večeři... to není zrovna odpovídající.
Jestli je vás víc, co nesouhlasí, tak včas požádejte ty spolužačky, co objednávaly, aby objednávku mírně upravily a DJ odvolaly. Zatím je jistě čas.
Pokud nesouhlasíte, řešte to se zbytkem třídy a s těmi, co to zařizovali. Ovšem, uvědomte si, že jen remcat není moc slušné ani konstruktivní, mohl jste to naplánovat vy...
A pokud nepůjdete, cena se pro spolužáky zvýší, to platí, jak jsem psala - protože se rozpočítávají jídla pro učitele a DJ.
To, s čím nesouhlasíte řešte s celou třídou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.