Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stužkovací večírek-večeře

Od: mathers322* odpovědí: 11 změna:

Dobrý, příští týden máme stužkovát, a trošku se mi nezdají ceny...200 jsme už platili každý za šerpy a stužky, to by jěště ušlo.

Na jídlo máme

Plněná kuřecí kapsa přírodní (sýr,šunka, žampióny), k tomu americké brambory a sýrovo-smetanová omáčka.
Raut:Kuřecí špalíčky(už nwm kolik),1 zeleninová mísa, světlé, tmavé pečivo, 2 sýrové mísy, 2 m.šopák, kuřecí čína s brambor, placičkama.
2 mísy ovoce na tabuli.
Přípitek: Šampus Bohemia , 2.5l alka, a několik Juiců 2 litrových!

Je nás 17 A každý má zaplatit 600 takže celkem 800 i se stužkama

není večere za 600 trošičku moc? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Docela je... ale zase máte to menu docela bohaté, ono se to nasbírá - a musíte si rozpočítat i porce pro profesory, předpokládám, že je zvete? :)

mathers322*
hodnocení

jo to jo ale jen 7, Na to že nepiju,hřiby nesnáším je to fakt moc! je stužkovák povinný?

úplně zbytečně pozvali i nějakého Dje,zbytečnost...

askmenow*

Pokud jsi s tím nesouhlasil, měl jsi to řešit dříve.

Cena takto posoudit nejde, jako u všech jídel záleží na restauraci / společnosti, která jídlo dodává, ceny jsou logicky rozmanité. Vaše menu je bohaté, a je-li v něm zahrnuto navíc sedm porcí pro učitele a DJ, myslím, že je cena adekvátní.

hahanaj*
hodnocení

0x

za tolik jídla rozhodně ne

mathers322*
hodnocení

Jenže mě si nikdo ani nezeptal jaké jídlo bude a nikdo neřekl ani částku, včera prostě jedna holka přisla s tím že platíme 600 a šmitec.Přitom takové jídlo nemusím

Musím tam?

Za 600 bych v mekáčí měl 30 cheesburgerů :)

askmenow*

Pokud bys nešel, zvýší se cena pro ostatní spolužáky, pokud je tohle to, co chceš udělat, prosím, ale nedivte se, až se na vás budou zle koukat.

Šerpu a stuhu zaplatit muset budete asi muset tak jako tak, bude již objednaná. Je otázka, zda není již záávazně objednáno celé jídlo.

doplněno 30.10.12 17:30:

A porovnávat kvalitní jídlo a servis v prostředí s atmosférou s nekvalitní houskou v papíru je trošku ujeté, s tím v životě daleko nedojdete, až budete svou slečnu zvát při ročním výročí na Cheesburger za 20,- a s rodiči jím slavit jubileum.

mathers322*
hodnocení

To jak se na mě budou koukat je mi u prdele.šerpy a stuhu už mám zaplacenou.

Jde mi o to že ty dvě co to zařizovaly se s nikým neporadily o jídle ani o ničem jiném,nejsem jediný komu se nechce na večeři za 600.

tlapka*

Pokud vás nesouhlasí více, spojte se a přehlasujte je pro změnu. Jen najít někoho, kdo má odvahu jim to říct? :)

Ovšem jestli to bylo jako u nás ve třídě, tak se nikdo k žádné akci neměl - když jsme se o tom chtěli bavit, všichni řekli: "Prostě to někdo někde objednejte.". Všecko jim bylo jedno, dokud jsme na poslední chvíli něco neobjednali - a stejně bylo keců, přitom ta cena byla více než slušná (bylo to po známosti). Pokud je ještě čas, sežeňte něco lepšího a objednávku stornujte.

A srovnávat cheeseburger a docela nóbl večeři... to není zrovna odpovídající. :)

Jestli je vás víc, co nesouhlasí, tak včas požádejte ty spolužačky, co objednávaly, aby objednávku mírně upravily a DJ odvolaly. Zatím je jistě čas.

askmenow*

Pokud nesouhlasíte, řešte to se zbytkem třídy a s těmi, co to zařizovali. Ovšem, uvědomte si, že jen remcat není moc slušné ani konstruktivní, mohl jste to naplánovat vy...

A pokud nepůjdete, cena se pro spolužáky zvýší, to platí, jak jsem psala - protože se rozpočítávají jídla pro učitele a DJ.

To, s čím nesouhlasíte řešte s celou třídou...

mathers322*
hodnocení

TO chápu ale jde mi o přístup

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]