Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší časopis

Od: martinapribylova odpovědí: 5 změna:

dobry den,

zapomnela jsem si koupit muj oblibeny casopis a nyni vyslo uz nove cislo. myslite, ze budou mit na stanku jeste to stare? kde ho moju jeste jinak sehnat? dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Stánky neprodané výtisky vracejí (dříve, než nové číslo vyjde), obrať se přímo na distrubutora nebo vydavatele...

dejavu*
hodnocení

0x

Je to možné, že ano, když je to časopis, i když starší tisk většinou prodejci odevzdávají a vrací, ale jinak pak v redakci a vydavatelství. Pak je možno dát si inzerát na bazos nebo annonci, či přímo do toho časopisu, má-li inzerci, že koupíte to a to číslo.

doplněno 30.10.12 21:38:

A co je to za časopis a jaké číslo?

joudic*
hodnocení

0x

do redakce prijde vzdycky remitenda, ale nevim jestli jsou takhle ochotni poslat jedno cislo, to uz asi zalezi na produkcni :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podívej se v nějakém super/hyper, tam to nemusí točit tak rychle a bývá tam i více čísel od jednoho časopisu.

cituska*
hodnocení

0x

Stalo se mi to také, obrátila jsem se na redakci a časopis mi byl zaslán dobírkou ,cena časopisu plus poštovné*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]