Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už několik dní mě bolí pod levým žebrem a to když se chci víc nadechnout, zakašlat, kýchnout a nebo si jen na levý bok lehnout, někdy to vystřeluje do levého ramene a pod klíční kost, může to znamenat něco vážného? Děkuji za odpověď.
Musí to být velmi obtěžující a ani se nevyspíte. Pro diagnózu ale je třeba navštívit lékaře. Samozřejmě, že to může být vážné, od zablokované páteře, zánětu mezižeberního nervu, po zápal plic a určitě spoustu dalších věcí. Pokud to takhle dlouho neustupuje, určitě lékaře navštivte co nejdříve.
doplněno 30.10.12 12:21:Pak nám napište, co to bylo, držím palce!
Díky za všechny odpovědi. Fakt je, že už dnes jen polehávám, ale zítra jdu na odběry, tak hodím řeč s doktorem, už tím dál nechci trpět. Myslela jsem totiž, že to patří k operaci žaludku, kterou jsem měla před necelými dvěma týdny, ale tyhle bolesti už skoro vymyzely a pod žebry to bolí pořád, už je to neúnosné, už teď vím, že se zase nevyspím
Díky a dobrou noc všem, určitě napíšu jak jsem dopadla.
Nechala jsem si pár dní odstup, takže dnes je pátek. Jak jsem psala, hned ráno jsem šla k lékaři a nebudete mi asi ani věřit. Jak jsem zde zmiňovala jsem po operaci žaludku a pořád jsem to přikládala k tomu. Jenže ani žaludek ani šité rány už nebolí, ale pod žebry stále a pořád. Doktor na obvodě mi řekl, že když jsem se nechala operovat v Turnově, nemůžu teď přece chtít rtg ve Frýdlantě, no, víte jak by na Vás koukali? mi řekl? to by se jim asi moc nelíbilo! A co je komu do toho jsem si tak říkala, mám zaplacené zdravotní pojištění? mám! víc nic nemusí nikoho zajímat a nakonec složili přísahu, že budou pomáhat a léčit, nebo ne? tak co je komu do toho, kde jsem se nechala operovat. Nakonec to s operací nemusí vůbec mít spojitost. Nakonec jsem odešla s receptem a v lékárně jsem málem dostala zástavu srdce, když chtěla lékárnice 96Kč za škatulku dvaceti tabletek! Co je ale horší, že mi na bolest vůbec nezabraly! a ani žádný jiný! Takže nejen, že nevím co mi je, ale stále trpím bolestmi a ještě to stálo fůru peněz! a pak máme doktorům důvěřovat. Vzala jsem zavděk bylinným kapičkám od společnosti OKG, které pomáhají na lecos a bolest se malinko zmírnila, tak doufám, že moje samoléčba pomůže. Ze zoufalství jsem kontaktovala i onoho lékaře z Turnovské nemocnice u kterého jsem byla na operaci , jenže je na kongresu a slíbil, že se ozve hned jak se vrátí. Tak tam snad nebude celou věčnost. Opět budu informovat, jak to postupuje.
Podobné bolesti jsem měla při zánětu pohrudnice. Bolest pod klíční kostí a pod žebry. Pár dní jsem ještě jakž-takž fungovala (měla jsem tehdy 3měsíční dítě), ale přišel den, kdy jsem se už nemohla bez ostrého bodnutí bolesti nadechnout. Lékař mi předepsal antibiotika. za pár dní bylo všechno v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.