Nejste přihlášen/a.
Zdravím... Chtěl jsem se zeptat. Je mi 16 a moje úspěchy u holek jsou zatím více než žalostné, myslím, že je to dáno hlavně tím, že nejsem žádný extra velký krasavec a zčásti také tím, že zkrátka nemám štěstí
Ale o to nejde... dneska jsem se jedné svojí kamarádky ptal, jak na ni působí, když je kluk muzikant (Dal jsem jí na výběr z Klavíristy, Kytaristy a Saxofonisty či různé kombinace, za předpokladu, že ten někdo neumí zpívat). Řekla, že pouze Rockový kytarista, jinak ne...
potom jsem se ptal dalších dvou holek, jedna mi řekla, že se to samozřejmě liší holka od holky, a že taky teda záleží na tom nástroji a druhá říkala, že Klavír a kytara ano, saxík ne...
A mě zajímá ještě váš názor... Myslíte si, že by se třeba to, co je v odkazu dole mohlo na nějakou holku "zabrat" Děkuji mnohokrát
Kolega z kapely je (nejen pro mne) docela ošklivý, prostě žádný krasavec, ale jak válí na kytaru, to mu holky žerou, měl spoustu milenek. Už ale stárne a vypadá čím dál hůř, přece jen když měl blonďatou plentu do půli zad, vypadalo to jinak.
Mně se líbí všichni muzikanti, kytarista je klasika, klavírista mívá dlouhé štíhlé prsty, saxofon dneska ovládá málokdo, bicmen musí mít perfektní rytmus... prostě každý má něco. Osobně obdivuju cimbálisty, bicmeny a klarinetisty.
Ale je fakt, že na muzikanty (co hají na zábavách, plesích apod.), letí spíše takové ty naivní husy nebo pařbové děvky, které na každé zábavě přefiknou jiného.
doplněno 29.10.12 20:08:"co hrají"
Ahoj.
Žádný odkaz nevidím. Ale odpovím Ti obecně: Holky na rockové kytaristy letí, takové naše moravské bigbíty, to byla žeň. Jenže Ti řeknu upřímně, že zaprvé ty holky nebyly nic extra (takové vesnické kurvičky) a hlavně - ta muzika nebo to hraní samo o sobě z Tebe žádného lamače dívčích srdcí neudělá. Kdybys mě viděl zamlada, co já vyváděl na pódiu, to bys koukal. A ano, potom to má "úspěch". Ale pokud se tam postavíš jako dřevo, nemá to na holky žádný vliv. No a pokud bys to uměl roztočit, uměl bys to i mimo podium a neptal se na to tady na diskuzi
Jinak se obecně holky ženou za zpěváky. Dlouhé vlásky, blond, kvičení (mluvím o zpěvákovi ) a ženské jihnou jak já před pravou čabajkou.
Zdravím. Myslím si, že pokud je chlap skutečně muzikant, tak pro děvčata a ženy je atraktivní již tím. A pokud skutečně umí, dokáže oslovit druhé pohlaví a není důležité, zda je to krasavec, či ne. Muzikanti budí svým způsobem obdiv a myslím si, že holky na ně zkrátka letí. A je jedno, jaký hudební nástroj ovládají (zda kytaru, saxofon, či basu). Všechno má něco do sebe a kouzlo pro někoho z davu. Muzika vůbec dovede hodně lidi sbližovat a oslovovat.. Takže se toho nebojte a s chutí do toho. A přijďte nám říct, jak se Vám daří dobývat srdce dívek a žen. Ať se daří!
Ahoj, no podle toho jak hraješ na to piano myslím že určitě se najde slečna co by se jí to líbilo stejně jak mě
nevěš hlavu vždyť máš času ještě spoustu, ale hlavně nikam nespěchej... Vždy se nějaká slečna najde, bav se s každou neptej se jí zda se jí líbíš a jestli se jí líbí muzikanti, zjisti si co má ona ráda pokud o ni stojíš tak se jí věnuj, ale nepřeháněj to, nedolézej...
Jsi ve věku jak můj bratr a taky není žádný šamponek, ale když řekl holce že se mu líbí holka couvla..tak musím ti říct že máte ještě čas... Vždyť ti život nekončí a na to že na pár měsíců budeš mít přítelkyni a pak najdeš jinou a podle tebe lepší... je lepší si na tu lepší počkat rovnou ať zbytečně holkám nelámeš srdíčka..
Jinak vážně dobrý na to piano
Čus, kolega kytarista nosil kdysi blonďatou hřívu do půli zad, na kytaru hraje skvěle a zamlada úspěch měl. Jenže, jak už zde někdo psal, to byly takový jednorázovky v šatně a vztahy na týden. Bral, co přišlo.
A je dost v háji z toho, že už hřívu nemá a dvacet už mu taky není. Teď je to jen trapná snaha zapůsobit na mladý holky, který ho začínají přehlížet, i když pořád hraje skvěle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.