Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prispevky na bydlení v 18 letech

Od: kristynap odpovědí: 13 změna:

ahoj.

chceme se s pritelem sestehovat do pronajmu a slišela jsem ze na ŮP mohu zadat o podoru bydleni. je to mozne kdyz nepraciji(pracuji na černo),nechodim do školy...jake jsou podminky kdyz si o podporu bydleni zažadam a je vubec mozne si o ni zažadat? poradte nechci být za blba..jr my 18 let. diky

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Odpovědi na dotaz jste dostala, dohady nepomohou nikomu a nikam nevedou!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Máte uzavřenu nájemní smlouvu a smlouvy o dodávkách energií na své jméno? Máte v uvedeném bytě trvalý pobyt?

Úřadu práce budete muset doložit, že v bytě máte trvalý pobyt a nájemní smlouvu, dále výši příjmu (posuzují se společně všechny osoby tvořící společnou domácnost) a potvrzení o platbách nájemného a záloh na energie za předchozí kalendářní čtvrtletí.

___ Více informací:

Příspěvek na bydlení

kristynap
hodnocení

ne ani jedno toho nemam, bydleny by bylo opet v podstate na černo u kdo kamarada meho pritele kery jede na 10 let do anglie a nechce pouštet pronajmutý byt... ...muj znamý bere podporu bydlení ale na trvalem bydliští nebydli ,nepracuje a nechodi do školy ZIJE JEN Z BRIGÁD A JEHO SPOLUBIDLIČI JE NA TOM UPLNE STEJNE JAKO ON... CHCETE TIM TEDY RICT ZE POKUD PRACUJI NA CERNO A NEBIDLIM NA TRVALEM BYDLIŠTI,,...PODPORU BYDLENÍ NEDOSTANU? :-/ JAKTOZE TEN ZNAMI ANO...?

iz*

Pište prosím mylými písmeny, velká se mi špatně čtou.

Pročetla jste si uvedený odkaz? Příspěvek na bydlení je vázán na byt (nebo domek), v němž má žadatel trvalý pobyt.

Nevím, co Váš známý doložil, ale pokud splnil podmínky pro přiznání dávky a doložil požadované podklady, byl mu příspěvek na bydlení přiznán. (Konkrétní informace Vám o svém případu může podat pouze on.)

hodnocení

2x

Podporu na bydlení zřejmě nedostanete. Musíte mít v místě uvedeného bydliště zapsaný trvalý pobyt. Pokud se žádá o příspěvek na bydlení, berou se v potaz všechny osoby tam bydlící. Tedy vy a přítel. Nejrůznější potvrzení /plynárny, vodárny, VČE, katastrální úřad , platby SIPO, výdělky všech zúčastněných apod. / jsou samozřejmostí.

Ale jak píšete, máte všechno černé. Tedy práci na černo, bydlení na černo. Pokud jste i vy černá, pak se jedná o "dyškrymynáciju" a dostanete všechno, i něco navíc. Tak se na to musí!*ee* Jaga.

hahanaj*

musíte na černo víc vydělávat -abyste si vše zaplatili ... jinak to nevidím, protože takto vám žádné nároky nikde nevznikají

paty*
hodnocení

ČERNA STE ASI VY!JSEM ČESKA A SEM BÍLA... CHTELA SEM PORADIT ALE NE ABY STE SE MY TU VYSMÍVALA...PRACI MAM NA ČERNO PROTOZE V TETO DOBE JE DLOST SLOZITE NAJIT PRACI A NEMAM RODICE ALE TO ASI INTELIGENTNI LIDI JAKO VY NEMUZOU POCHOPIT...PŘEZDIVKA JAGA K VAM FAKT SEDI.

hahanaj*

vypněte si prosím capslock - je to hrozné jak to na nás křičí a je to neslušné - děkuji

paty*
hodnocení

ten caps lok tak je z toho duvodu ze pani jaga si zrejmne mysli ze je neco vic... pokud mate problem cist co pisu tak si to nectete a nekomentujte..chtela sem radu a ne počičeni co je slušne co ne a ne aby my tady nejaka jaga rika ze sem černa...pokud nemate co rict k tomu an co sem se ptala tak diky a naschle..

hahanaj*

vidím, že máte dvě jména - to je teda dobrý asi jste rozdvojená osobnost ... nashle

paty*
hodnocení

JAKA DVE JMENA PROSIMVAS? :d

martinaa*

Prvně píšete jako Kristynap, teď jako Paty. Nejsme hloupí, milá dámo;)

A propos - urážet někoho za to, že napsal, co si myslí (kde máte to vysmívání?), je nevhodné, zvlášť pokud po rádcích zde něco chcete.

Nebylo by na škodu vypnout capslock a trochu koukat, co píšete, skrzeva spousty chyb se to strašně špatně čte.

doplněno 29.10.12 18:36:

jinak je to třeba zrovna i Jaga, která Vám dala dobrou radu.

patykristynap
Kristynap je je jméno a pocatecni písmeno příjmení a paty je mojel presdivka... radši nic ... Když neumíte poradit nepistel sem myslím ze neni podstatnež jakou mam přezdívku nejsem.tu zaregistrována tak.jsem napsala co mě napadlo... Když k tmu co chci vědět nemáte co rict tak nechápu co mě zahlcujete blbostma od tématu..dikyy naschle
barun

No ne tak hrrr, Jaga tím myslela, že kdybyste byla černá, tak byste nárok na příspěvky měla. :)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]