Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úhrada svědečného

Od: karvaj odpovědí: 5 změna:

Mám prosbu,zda někdo neví,jak je to úhradou cestovného k soudu,soud mám vzdálen 150km od místa bydliště,jsem inv.důchodce a cesa autobusem je nemyslitelná,k soudu mě poveze manželka našim autem.U soudu stejně odmítnu vypovídat,budou mi uhrazeny náklady na cestu?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

0x

Viz odpověď:

poradte.cz/...

karvaj
hodnocení

Moc děkuji

martini*
hodnocení

0x

Ještě něco navíc, pokud jedete v trestní věci, je takové pravidlo zavolat na soud předem a optat se, zda smíte použít auto, jinak vám proplatí jen jakoby za hromadnou dopravu. Abyste to mohl uplatnit musíte mít s sebou velký technický průkaz, který si tam ofotí a vypočítají vám tu náhradu. Neproplatí vám váš benzín, ale počítá se to dle předpisu.

mirek1311*
hodnocení

Moc děkuji!

Účelně vynaložené náklady

Pokud přesvědčíte, že jste je vynaložila učelně, zaplatí i auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]