Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Objednal jsem si balík z Obchodex.cz ale stále čekám na lístek z pošty. Jsou to už dva týdny a stále nic... Do emailu mi přišlo Oznámení o objednávce ale dále také nic. Platil jsem dobírkou ale jak píši, nic nepřišlo. Nevíte co dělat? Jsem docela znechucen a otráven každodenním čekáním na lístek ve schránce, mám to vzdát a nechat to plavat a objednat si tutéž věc jinde? Za odpověď děkuji...
Kromě dotazu v obchodu bych doporučil i dotaz na balík na poště. Lístek oznámení se mohl ztratit, skončit ve schránce u souseda, v popelnici... Přesně tohle mi před časem udělala jedna pražská pošta s dárkem k vánocům: na poště byl od 19. ale lístek nikde. A kdybych se 29. nezeptal přímo na poště, ležel by tam balík asi dodnes.
Oznámení o přijetí objednávky neznamená, že zásilka byla vyskladněna a odeslána! Kontaktujte dodavatele!
Přesně tak. Podle mých zkušeností přijde nejdřív Oznámení o přijetí objednávky - posílá automat - a teprve až je v podstatě objednávka vyřízena přijde oznámení, že zboží je připraveno k vyzvednutí nebo že bylo odesláno, obvykle i s podacím číslem zásilky, které se dá sledovat. Podívej se nejdřív na podmínky, za jakých sis zboží objednal a dodací lhůtu. Pak teprve kontaktuj obchod a ptej se na stav objednávky. A pokud je to zboží na dobírku, tak jsi nic neplatil - zaplatíš až při přebírání zásilky.
Nerozumím té Vaší platbě dobírkou. Píšete, že jste platil dobírkou. Platba dobírkou znamená platba v hotovosti při převzetí zásilky. Zřejmě jste si jen při zadávání objednávky vybral způsob platby: dobírkou.
Pokud se Vám dá dodací doba příliš dlouhá, zavolejte přímo do firmy, kde jste si zboží objednal a zeptejte se na termín dodání.
Mě se už několikrát stalo, že jsem si něco objednala, do e-mailu mi přišla potvrzovací zpráva, ale ještě jsem několik dní čekala na dodání. Potvrzovací e-mail potvrzuje jen přijetí objednávky, nikoliv vyskladnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.