Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
skoro každý den potkávám jednoho týpka, ani nevím kolik mu je, přes 25 určitě, pořád se na mě usmívá, je mi sympatickej, ale nevím, jak poznám, jestli se mu líbím nebo ne? Samozřejmě tím nechci naznačit, že bych s ním něco chtěla mít, je o hodně starší, než já, ale jen by mě to tak zajímalo, je mi 15.
a ještě se vás zeptám, co si myslíte o tom, když je ve vztahu velký věkový rozdíl, třeba i 10 let a víc..?
S tím usmíváním bacha, když jsem ještě za komančů studoval na vysoké škole, byla tam povinná vojenská příprava. A pamatuji si, jak jsme zpočátku záviděli klukům z vedlejší třídy, jakého dostali velícího důstojníka - pořád se usmíval. Až později jsme zjistili, že to byla největší svině z katedry a usmíval se furt proto, že byl po úrazu a následné plastické operaci .
Ja bych rekl ze je to uplne vklidu, zalezi na tom jak si vyspela (osobnost, nazory apod), je-li o cem pokecat a tak, taky jsem mel neco podobnyho chvili, a bylo to fajn nahodou, tak co jako... starsi typek navic nemysli jen tim, co mu dole visi, narozdil od nedospelych vrstevniku, ale jak kerej ze
Asi se mu libis, ale vi, ze s 15tkou by to bylo divny, kdyz uz nic tak pro oci kolemjdoucich... Osobne mam ale nejnizsi limit 17-18 let, v 15ti jste moc divoke a prastene, a my starsi jsme moc usedli a dospeli :D
Nějak je mi proti srsti to slůvko "týpek". Týpek by totiž nikdy nebyl hoden mé pozornosti. Stejmě tak se mi nelíbí "maník".
Je mu pře 25, tudíž už zřejmě leccos o životě ví. Tobě je 15, jsi tedy dosud takové naivní telátko. A to je voda na mlýn podobných "týpků". Zkusit taková telátka sbalit, co z toho bude. Proto se na něj vykašli a počkej si na normálního kluka, k tobě příhodného.
To telátko neber jako urážku. Já jsem jím také byla, ty jseš a další generace budou. Nevidím v tom nic špatného. Jen se v tomto naivním věku hůř rozlišuje, co je dobře a co ne. Tak ať se Ti to daří rozlišit.Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.