Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puberta - svaly nerostou?

Od: marektrajer odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

je mi 18 let a v některých ohledech jsem již dost vyspělý(rostou mi vousy), ale v některých ne - například moje prsa mám pořád stejná(není patrné vůbec, jak to napsat, zaoblení, jako je tomu u dospělých mužů). Myslíte, že se to dá ještě do pořádku? díky za rady, Marek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Znám spoustu o dost starších mužů, u kterých myslím není žádné zaoblení prsou vidět. Vlastně mě doteď nenapadlo, že i mužům se prsa v pubertě mení. Podle mě to je naprosto v pořádku. Kdybys byl holka, bylo by to horší ;)

doplněno 27.10.12 17:57:

Jediné, co si vybavuji je, že někteří muži mají vypracované prsní svaly... ale tak to je o tréninku, ne o pubertě.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý dde, Marku.

To zaoblení, jak tomu říkáte, jsou vypracované prsní svaly u některých mužů. Začněte cvičit, zajděte do posilovny, choďte plavat.Budete mít vypracovanější nejen prsní svaly, ale i širší ramena a hrudník. Důležitá je i pořádná strava, mladí ve Vašem věku se často v jídle odbývají. Jezte pořádně, v 18 letech jste ještě ve vývinu.

laybor*
hodnocení

0x

Zaoblení prsou?

Začni trošku cvičit třeba kliky a do půl roku máš zaoblení prsou ,

jinak každý má svou genetickou výbavu danou a tu ovlivníš jen posilováním - to je zvětšením svalů, nebo přejídáním - to je zvětšením tuků (špeků)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]