Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proficredit - reportáž

Od: len* odpovědí: 6 změna:

Jsem TV reportérka a sháním klienty firmy Proficredit, kterým tato společnost vyhrožuje za nesplácení úvěru. Ozvěte se na číslo 606 170 221.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro další zájemce o pomoc kterou nabízí Lenka Pastorčáková zde uvádím ještě její e-mail:
lenka.pastorcakova@nova.cz

janinka2*

Zdravím.Můj známý má také s touto společností problémy.Prosím,můžete nás kontaktovat na mailu.Díky

macek7411*
hodnocení

0x

Prosím o natočení dlouhé reportáže o firmě Kvalt z Pardubic.

rudlina
hodnocení

0x

Dobré odpoledne Lenko, chtěla bych reagovat na odpověď pana Filipa Součka ve vaší reportáži. Jeho odpověď byla z velké části lživá. Vymahačmi, jsou pouze osoby pracující pro firmu ať už na hlavní či vedlejší pracovní poměr. Jsou to řádový úvěráři, či manažeři skupin. Vydělávání jim nepřináší pouze zprostředkování půjček,ale právě snížení recidivy. Od té se z velké části výše jejich honoráře odvíjí. a kdo by nechtěl mít svou výplatu o pár tisíc či desítek tisíc větší. Problém neplatičů ve firmě vždy byl, ale firma na to neslyšela. Chtěli jsme , aby firma vytvořila či najala lidi, kteří se budou touto problematikou zabývat. Nestalo se tak. Takže pokud jste si chtěla vydělat, musela jste se o zaplacení klientem přičinit sama. A to jakým koliv způsobem. Měla jsem velké štěstí, že mí klienti spláceli včas a já nemusela tyto věci řešit. K poslednímu listopadu jsem zhruba po dvou letech v této firmě skončila. Tato firma dokáže zničit život nejen svým klientům, ale i svým úvěrářům a manažerům. A na Trutnovsku je to lahůdka v podobě manažerky Hamerkové a jejího manžela, který právě pro tuto oblast vymáhá peníze.

Přeji Vám mnoho pracovních úspěchů a do Nového roku jen to nej nej. S potdravem Petra R.

katy4580*
hodnocení

0x

Zdravim a víte proč dělají bubu? Protoze když budou mít neplatiče tak je firma vyrazí s pozdravem jejich obchodak

terezka*
hodnocení

0x

dobry den,taky mam ten zážitek měla jsem uhradit ke dni 29.5 2009 splátku 1089kč a pán exekutor mi vyhrožoval,že mi zapečetí byt,i když jsem na pronájmu.dnes jsem mu psala,že to uhradím poštou,ale ani se neozval.celý den lítám od okna k oknu nervozní co se bude dit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]