Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den,
poslední dobou bojuji s imunitou, jsem dlouhodobě nachlazená, jsem i dost ve stresu...
Snažím se jíst hodně ovoce a zeleniny, obecně se zdravě stravovat. Ale dnes jsem narazila v drogerii Rossmann na doplňky stravy, konkrétně na velké množství vitamínových šupivých tablet a to za pár korun (všechny druhy do dvacky). Myslíte si, že mají nějakou účinnost? Máte s nimi zkušenosti?
Dobrý den.
Vitamíny získané přírodní cestou jsou vždy hodnotnější, než kupovaná chemie. Na těchto šumivých tabletách je dobré, že si doplníte pitný režim. Jinak doporučuji pestrou stravu, lehké otužování (když zrovna nebudete nachlazená), dostatek spánku, pohybu. Ten je pro posílení imunity velmi důležitý. Snažte se odbourat stres.
Moc děkuji za radu. To já samozřejmě všechno vím
Spíš mě udivilo to, že v lékárně dáte za šumivé multivitaminové tablety stovku (nebo alespoň ještě před pár lety to tak bylo) a v lékárně dvacku. Zajímalo by mě, jestli je mezi těmi preparáty nějaký rozdíl. Obsah vitaminů dle etikety pokryje 100% DDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.