Nejste přihlášen/a.
Zdravím, něco se se mnou děje. Bavím se přirozeně s lidma v práci a najednou mám výpadek a nemůžu si vzpomenout na slovo, které jsem chtěl říct, vzpomenu si na něj jen v angličtině. Nevíte, co se to děje v mé hlavě? :D3
Je na to nějaká pomoc?
Psychiatra si strčte za klobouk
No hoummy, já to zkusím trochu seriozněji, než kolegové... Pokud jsi v práci vytížený, může to být stres. To musíš vědět sám, jak na tom jsi. V tom případě bych nedoporučovala alkohol jako kolega, ale trochu nabourat denní stereotyp, více pohybu mimo kancelář a odpočinek, relax - ale ne žádné flámování! Pokud žiješ jako většina mladých dnes v noci, a ve dne makáš, tak se to dříve či pozdějí projeví na zdraví... Nic se nedá dělat dlouho beztrestně, ani s prominutím, "kašlání" na svůj organismus...
jj, Alsheimer. Alsheimer je jeden zlomyslný němec, co ti nejdříve gumuje slova a jména, co nosíš v hlavě. Pak za tebou začne chodit a schovávat ti věci. Například gatě. Než najdeš gatě, schová ti hodinky. Než najdeš hodinky, schová ti doklady. Jen co najdeš doklady, schová ti boty, než najdeš boty, schová ti klíče atd atd.
Raději si k tomu psychiatrovi přece jen zajdi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.