Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát profesionálním hasičem?

Od: jack* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, prakticky od mala jsme u SDH a chtěl bych v tom pokračovat na profesionální úrovni. Momentálně dělám SOŠ zaměřenou an zemědělství a už vím že to byla pitomost. Mohl bych si po maturitě dodělat další školu např. ve Frýdku-Místku? Např. nechápu zdravotní způsobilost- jsme zdatný, dost htoho vydržím hraji i fotbal ale mám bohužel v kartě napsáno- astma, i když si myslím že tuto nemoc vůbec nemám- nekašlu, nic a to bych se podle doktorky musel na hřišti udusit. Bude to velký problém? Když přece projdu fyzickými testy tak by to snad mělo být OK. Díky za radu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sss*
hodnocení

0x

astma je velký problém už kvůli tomu že u hasičů nebudeš mít vždy čistý vzduch... zkus se zeptat doktorky na přetestování atd. a snad ti to pomůže...

jack*
hodnocení

Ale jde o to že žádné příznaky nemám- ať jsu v prachu kdekoliv, doktorka si mě jednou poslechla pak jsme foukl do jakési bedýnky a mám to, přitom to vůbec nepociťuji.

artik*
hodnocení

0x

až půjdeš na prohlídku k hasičům , kartu pěkně vyber *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]