Nejste přihlášen/a.
Pražáci, kde je v nasem meste levna a overena benzinka? dekuju vam za tipy.
Nejsem Prazak ale TANK-ONO, TESCO, GLOBUS a HYPERNOVA mi neprijdou drahe a problemy jsem taky nemel.
MAKRO jsem nezkousel.
ONO je jedna z nejlevnějších v čr, ale doporučuji vám shell, benzín vyjde téměř stejně, je kvalitnější a když si koupíte bagetu nebo něco tak vám o 1kč na l sleví...
Nikde, Honzíku! Sice ČOIky rozbory benzínu i nafty dělají, ale pak je nezveřejní a střeží je pod pokličkou jako státní tajemství. Takže neinformovaní řidiči si klidně za své peníze mohou naběhnout i nadále, přes veškeré kontroly. Divná doba!
Jinak Shellka je jedna z nejdražších. Včera jsem tankovala u Alberta v Pardubicích /dřív Hypernova/ za 36,10. Myslím si, že za stejnou cenu se natankuje i jinde po ČR, tedy v síti čerpaček Albert. Jistě i v Praze. Jaga.
U nás v Písku Shellka, natural 95 za 34,90. Dávají stejné ceny, jako má Tank ONO a určitě se jim to vyplácí, jelikož každej raději půjde na Shellku.
jednoduše shell si paliva vyrábí sám a nebude přece prodávat pod svým jménem shit ... známej u ní tankuje furt a nikdy neměl problém
jo? to známá má natankovala naftu u shell a v -15 ji zamrzla.. tak nevim nevim... a někde jsem četl že to je všechno z jednoho zdroje.. jen přijede značková cisterna.. tak kdo ví jak to je.. ja tankuju všude jinde než na shell a omv a taky jezdím pořád
Jo a ona celou nádrž před tím vyčistila a byla celá prázdná? to se mi nezdá a pokud natankovala v září a vyjela až v prosinci tak se není čemu divit je opravdu zajímavé že při kontrolách čoi jsem jsem snad nenašel pokutovanou shellku a ty pokuty co uni dali tak to většinou byly takový ty no name stanice že v traktorce prodávají naftu a benzín ...
melete neskutecne blbosti. Shell ma nejhorsi palivo ze vsech znackovych benzinek a bylo to prokazano prave kontrolama.
ONO neni svatouse,ale cena je o vic jak 3 kc mensi takze neresim
V tom případě prosím odkaz na ty výsledky. Známý má léta spediční firmu, má smlouvu se Shell a nemůže si ji vynachválit.
A jak může mít shelka lepší benál než ONO když to zaváží jeden dopravce od jednoho výrobce?Je mnoha spotřebiteli dokázán rozdíl mezi stejným palivem od Shellu v D a v ČR (na stejné množství paliva u nás menší nájezd!) Tak a teď vysvětlete!
Nejsme někde v "D" kde jsou jejich (tzn od jejich výrobce) je dokázáno na rozdí od nás že je lepší!
doplněno 24.12.12 12:13:To Soliel-pkd máš MT s abdroidem,tak si stáhni aplikaci Pumpdroid-najde ti v okloli nejlevnější benzinu.
Jinak JH-Tank ONO N95 = 32,50 ;E85 = 24,5
- OMV,Agip,Benzina-34,9O ; 34,40 ; 34,90
naftici mimo služebáku netankuji,jen naturálem a ethanol!
Levná a ověřená, to fakt nevím, jezdím léta k jedné značce, není nejlevnější ale jejich nafta funguje, navíc už mám goldcard na slevu. Menší čerpačky jsou sice levnější, ale objevují se v seznamech těch "problémových" od ČOIky. Takže zrovna v zimě bych dal přednost spíš té ověřené, než té levnější...
Pokud ti jde jen o cenu pak ti asi nejvíce pomůže cenová mapa: ceskybenzin.cz/...
Ohledně kvalit snad raději ani nemluvit (bylo to tu rozebíráno mnohokrát)
Tak Ono má dobré ceny, protože šulí daně, ale kvalita PHM je dobrá. Na benzinu nám přijíždí tankán, který vše zaplombuje a nelze s PHM nijak manipulovat (ředit). A na další no name pumpy nám to vozí z čepra jedna a ta samá cisterna. Na jedné pumpě o nás někdo roznáší fámu o nekvalitních PHM a na další si to lidi nemohou vynachválit. Opakuji, že se jedná o jednoho dodavatele i dopravce. Pokud se nejedná o totální sra...ky, tak spotřebitel v průměrném autě nepozná rozdíl mezi palivem z Čepra nebo Shellu.
Jinak Shell a Agip mě cenami ne jednou šokuje. Benzina to tedy občas dohání.
To Gwe-pkd by "šulili daně",tak by již také byli na seznamu hříšníků!Strategie ONO je taková,že stačí když kape ,nemusí hned téci!
a
A zisk je díky větší výtoči daleko vyšší než zisky za vyšší cenu paliv!A konkrétně-2x denně jedu (cca kolem 6:00 a poté kolem 17:00)okolo OMV a taky kolem ONO.U OMV pravidelně max 2 vozy na celé!U ONO min.taky dvě auta, ale na stojan (při stejném množství stojanů!)
Praha 9, ul. Kutnohorska, mala mala benzinka na mirnem kopecku asi 500 metru po prave strane ven z Prahy co minete NC Sterboholy.
Ma v nazvu nejaka 3 pismena(nevim jaka, mozna NWT nebo tak nejak), berou paliva z Rakouska z Lince, ceny stejne jako ONO. Prodavac mi jednou rekl, ze majitel se rozhodl, ze brat rafinerku Kralupy uz nikdy. Za me spokojenost. 8.00 - 20.00 otviracka.
podle Google maps je to DB9? to je ono? Tankuju o tech 500m blíž u Tukase, prej je to z Shellky a žádný problém už asi rok. Je v daném místě vždy nejlevnější - samoobslužná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.