Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádi nebo trápení?

Od: penkie* odpovědí: 5 změna:

Ahoj před měsícem jsem se rozešel s přítelkyní.Zůstaly jsme kamarádi,ale vím že mě stále miluje.Chci se s ní dál vídat,ale nechci aby se kvůli tomu že se budeme vídat trápila.Mám se jí na to zeptat nebo ne?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smile*
hodnocení

0x

Ahoj, já osobně si myslím, že nikdy není na škodu se zeptat toho druhého na rovinu a promluvit si s ním. Jelikož neznám tu dÍvku osobně, nemůžu na sto procent říci, jak by to vzala. Ale je to od tebe milé, že na ní takhle myslíš, tak proč ne. Určitě bych to zkusila a já jako dívka musím za sebe říct, že by mi to připadalo hezké. Nevím, jak jste se rozešli, ale kdyby za mnou můj bývalí kluk přišel a sanžil se, aby to mezi náma vycházelo i po nepovedeném vztahu určitě by mě to, když už nic jiného potěšilo. Tak hlavu vzhůru. :))

fino97*

Ano,promluvil bych s ni...nebo vas to bude trapit jeste vice...

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj. Všechno je jen o komunikaci. Nejvíce problémy vznikají proto, že mezi lidmi komunikace vázne. Právě proto si myslím, že byste si spolu měli sednout a vše si vyříkat a povědět.

dejavu*
hodnocení

0x

Kamarádi můžete být, až ji to přebolí, zatím bych ji nedrásala. Až se odpoutá, bude mít jiný vztah a bude v pohodě, pak jednou možná, ale teď ne a ani bych to s ní neřešila, tohle se nedá rozumem ovlivnit. Někdy to trvá roky, jindy se to nepodaří vůbec. Nemůžete mít holt všechno.

psyche*
hodnocení

0x

Mám podobný názor jako dejavu@,chce to prostě čas.Je to hodně emocionální a možná bys v ní vyvolával zbytečné naděje.A to by nebylo vůči ní fér..Neznáme povahu vás obou.Já osobně,pokud vztah nefunguje a je ukončen,bych se snažila na nějaký čas omezit kontakt.Já jsem názoru,že je lepší jeden čistý řez,než to dlouhodobě drásat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]