Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka od Mayron nebo Barták Petr?

Od: macek69* odpovědí: 4 změna:

Prosím může mi někdo poradit jestli máte někdo zkušenost s firmou Mayron?A co firma Barták Petr? Chtěla bych totiž půjčku a už jsem si naběhla u společnosti OCF s.r.o a dala jsem jim sponzorský dar ve výši 6000kč a další sponzorovat nechci neb nejsem bohatá.Díky za rady...:)Marcela

doplněno 28.11.08 21:58:

Omlouvám se, firma se jmenuje MYERSON. Děkuji a ještě jednou se omlouvám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Podívej se sem

solidni-pujcky.cz/...

solidni-pujcky.cz/...

podvody.estranky.cz/...

nadeje.bloger.cz/...

a pokud zadáš do google např informace o firmě MYERSON, vahodí ti spoustu dalších odkazů

krakatuska*
hodnocení

0x
Tak to jsi si asi moc dobře nevybrala, moje sestra tam jen dala peníze a pak jí sdělily, že půjčka nebyla schválena. Ale před tím jí napsaly, že jí má předschválenou. Tak nevím co si máme myslet. Karolína

rudin*
hodnocení

0x

Pokud mohu poradit, pak nedostaneš nic. Nikde neplať peníze předem, ale až po vyplacení půjčky. Kdo chce předem je podvodník. Neznám zatím nikoho komu by tato firma dala peníze. Když tak se mrkni na

neplattepodvodnikum.sweb./...

Tam uvidíš sama.

kacka1*
hodnocení

0x

Jo, tu firmu OCF jsem taky jednou kontaktovala.Stala jsem se také dobrovolným sponzorem a ještě měli tolik drzosti,že mi posílali SMS abych si zavolala tam a tam abych dokončila převod peněz a místo toho jsem volala několikrát asi na pět čísel,pořád jsem udávala jedny a tytéž informace a pokaždé zněla odpověď JEŠTĚ ZAVOLEJTE TAM, tak jsem to vzdala ale protelefonovala jsem pro jejich spokojenost další peníze.Takovým to podnikání jde od ruky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]