Nejste přihlášen/a.
Prosím může mi někdo poradit jestli máte někdo zkušenost s firmou Mayron?A co firma Barták Petr? Chtěla bych totiž půjčku a už jsem si naběhla u společnosti OCF s.r.o a dala jsem jim sponzorský dar ve výši 6000kč a další sponzorovat nechci neb nejsem bohatá.Díky za rady...Marcela
Omlouvám se, firma se jmenuje MYERSON. Děkuji a ještě jednou se omlouvám
Jo, tu firmu OCF jsem taky jednou kontaktovala.Stala jsem se také dobrovolným sponzorem a ještě měli tolik drzosti,že mi posílali SMS abych si zavolala tam a tam abych dokončila převod peněz a místo toho jsem volala několikrát asi na pět čísel,pořád jsem udávala jedny a tytéž informace a pokaždé zněla odpověď JEŠTĚ ZAVOLEJTE TAM, tak jsem to vzdala ale protelefonovala jsem pro jejich spokojenost další peníze.Takovým to podnikání jde od ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.