Nejste přihlášen/a.
Zdravím, obchodujete s komoditami? Rád bych to zkusil a proto bych se chtěl zeptat na pár věcí.
Jaký software vybrat?
Popřípadě bych ocenil pár rad do začátku ...
Moc si vážím Vaší reakce a vyjádření se k dotazu. Dost mě překvapilo, že se tímto živíte, četl jsem o tom, ale nevěřil jsem tomu moc, spíše jsem si myslel, že je to maximálně přivýdělek. Jaké zhruba částky musíte investovat, aby se z toho dalo uživit?
Doporučil by mi někdo prosím dobrou odbornou knihu k tomuto tématu?
Nebudu se k tomuto tématu již vyjadřovat, ptž jsem z tohoto oboru zběhl předčasně, ale stejně si teď a pouze teď dovolím pár poznámek:
- financnik.cz alias Bratři Grimmové. Jejich články bych četl možná jako navnazení a pro zábavu. Možná využít jejich forum. Ve svých knihách až příliš okatě kopírují mou prvně jmenovanou, ale jak píši, na navnazení to není špatné, když člověk neví o co jde.
- ohledně různých guru - souhlasím, nikomu ani kačku, každý sám za sebe.
- banky - ano, mají svá oddělení. Dokonce se dá v knihách dočíst, od kolika procent čistého výdělku za rok se dá k těmto bankám dostat, pokud by měl trader zájem. Člověk zde musí dodržovat money management dost tvrdě, banka mu neumožní neuvážený risk, resp. pouze jednou.
Grafy jsou jenom a pouze ukázka psychologie obrovského davu lidí. Vidíte zde všechno - strach, váhání, vstup amatérů do pozic, vstup profíků... takhle je k tomu potřeba přistupovat. Money management je základ a pokud člověk pociťuje emoce při ztrátě či výhře, no nevím. Já bych se na to raději vykašlal a také jsem to udělal. Našel jsem zalíbení v jiném byznysu.
Hodně zdaru a nestaň se ovcí nebo prasetem, pouze býci a medvědi mají šanci na úspěch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.