Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úrazové pojištění

Od: limoska® odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, mám dotaz. Můj 19letý syn se chce pojistit na úraz. Dnes uzavřel pojištění přes poradce u Kooperativy. Má platit 5OO Kč měsíčně, a v případě úrazu má dostávat 5OO Kč denně, a v případě trvalých následků má dostat 5OO OOO Kč. Mně se ta měsíční platba zdá vysoká. Syn chodí do posilovny, kde 2x týdně dělá bojové sporty, tak chce být pojištěný. Protože má syn pojištěný dům u České pojišťovny, měl by další pojištění (např. úrazové) minimálně s 20% slevou. A tak se ptám:

1. Máte někdo zkušenosti s pojištěním u Kooperativy a zdá se vám měsíční platba adekvátní?

2. Nevíte náhodou o nějakém jiném dobrém úrazovém pojištění?

3. Nebylo by výhodnější uzavřít "úrazové" rovněž u České pojišťovny, když už tam jednu pojistku má?

4. Když dnes podepsal úrazové pojištění, do kdy může od smlouvy event. odstoupit?

Děkuji moc za odpovědi!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Zřejmě se nechal ukecat, proč si neobstaral informace od více pojišťoven? Každá má jiné parametry. Do kdy se dá odstoupit je v podmínkách.

hodnocení

0x

Podle ceny by to mohlo být životní pojištění+úrazové. Jak je to nastavený je věc druhá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]