Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rámečky na fotografie pro děti

Od: kobylka23* odpovědí: 3 změna:

Ahojte,nezna nekdo z vas stranku,kde se daji zdarma stahnout ramecky na fotografie?Nejlepe s detskym motivem?Dekuji moc.Hanka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

terina*
hodnocení

0x

ahoj Hanko, chtěla jsem se zeptat zda jsi už nesehnala nějakou stránku s těmi fotorámečky s dětskými motivy. Pokoušela jsem se něco najít, ale nepodařilo se mi to. Maminka mé kamarádky to ví, ale neporádí, protože nechce abych měla stejné fotky jako mají její vnoučata. jako bych je měla vystavovat ve víloze, přitom jde jen o to mít krásné fotky v albu. Můj mail je eva.fal@seznam.cz

Děkuji Eva

slamenka
hodnocení

0x

Milá Hanko,

já znám jediný odkaz a sice: www.caption.it a je to supr, protože ani nic nestahuješ, jen vložíš foto a je to. Pokud bys znala nějaký jiný odkaz i ty, zašly prosím na můj meil: slamenka.13@sezna/...

Moc díky a hodně prima fotek přeje *Jitka

janiko
hodnocení

0x

jukni na www.janiko.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]