Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická cigareta jett ego

Od: janavan* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, tak i ja začínám uvazovat nad koupi elektronické cigarety, jen mě zajímá, jestli je mezi těmi všemi je nějaký rozdíl? Vyhlédla jsem si jednu za fakt dobrou cenu, tak jestli bude dobra?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

1x

Elektronickou cigaretu nebrat! Zdravotní nezávadnost není stoprocentní. Koupí podporujete pouze výrobce, který parazituje na závislostech lidí. Sám jsem kuřák, ale el. cigaretu bych si nekoupil. Když už bych chtěl přestat, tak přestanu. Nemusím si kvůli tomu kupovat ecigaretu, náplně, za několik stovek, potažmo tisíc. Vyprdněte se na to ;)

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, tahle dobrá jistě bude. Jen bych pouvažoval po jiném typu, nástavec ego - c (plochý) nezabrání vytékání náplně. Doporučil bych spíš s nástavcem (náustkem) ego K. Pro ukázku přidávám link, náustek je kulatý a šroubovací, náplň tak při otočení cigarety nevytéká. EGO-K

doplněno 24.10.12 10:47:

to Michal: zčásti máte pravdu, ale není prokázána ani závadnost. Ikdyby byla škodlivá, tak určitě ne jako klasická cigareta. Co se týče náplní za několik tisíc měsíčně, kde jste na to přišel? Já kupuju náplně za 120 Kč, za 14 dní jsem vypotřeboval jednu 10ml když to vynásobím 4 tak mě vyjde 480 Kč/měsíc. Kde jsou ty tisíce?

michaltopic*

Neříkal jsem, že je stejně škodlivá jako normální cigareta. A taky jsem neříkal nic o měsíčních výdajích v řádu několika tisíc. Takže se nezlobte, ale nerozumím vašemu příspěvku (té druhé části).

ohneta*

Nemusím si kvůli tomu kupovat ecigaretu, náplně, za několik stovek, potažmo tisíc.

Jen dodám, koupí klasických cigaret nepodporujete tabákový průmysl, který vydělává na závislosti kuřáků? A třeba tazatelka nechce přestat kouřit, jen chce ušetřit.

michaltopic*

Vám z té věty vychází, že jsem myslel několik tisíc měsíčně? Přečtěte si to prosím ještě raději třikrát :)

A opět, netvrdím, že nepodporuji koupí normální cigarety tabákový průmysl, samozřejmě že si uvědomuji, že ho podporuji. Já nevím jak čtete, ale asi rád chytáte lidi za slovo a teď v tom máte zmatek ...

ohneta*

Ano, máte pravdu ;). Ale nedohadujme se, tazatelka se stejně ptala na něco jiného.

sramik
hodnocení

0x

Přesta%nte kouřit, nebo si hulte doma, na ulici ty výpary z cigaret/e-cigaret musí dýchat lidí, co vůbec nekouří.

Víte vůbec, že 60% rakoviny plic mají lidé, co vůbec nekouří a musí dýchat ty vaše svinstva?

Zákon proti kouření by se měl ustanovit, kouření by jsem jen povolil na místech v osobním vlastnictví dané osoby a nejlépe u ní doma.

michaltopic*

Taky odpověď, kterou paní čekala ... *hi*

ohneta*
A víte, že ecigareta není cítit? :-D

lio
hodnocení

0x

já byla spokojena s touhle e-cigareta.cz/...

marts*
hodnocení

0x

Do toho bych nešel. Doporučuji koupit něco značkového třeba značku Joyetech, tam si myslím budete spokojená. Rozdílů je mnoho asi hlavně záleží co od toho očekáváte. Obecně ego C je dobrá volba pokud Vám nebude vadit větší hmotnost a rozměry. Zase na druhou stranu se Vám odvděčí dlouhou výdrží baterie, velikým zásobníkem a nízkými provozními náklady - kvalitní atomizér Vám vydrží cca 2 měsíce a nemusíte měnit celou atomizerovou hlavu.

-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]