Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostavil jsem se na ÚP

Od: mcac88 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zapoměl jsem na svůj termín u ÚP a nedostavil jsem se, co tam mám říct? díky za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Řekněte pravdu - že jste zapomněl termín. Jednu nedodrženou schůzku by měl ÚP omluvit. Pro každý další případ byste už musel donést nějaké potvrzení (lékař, potenciální zaměstnavatel, ...)

pacourek*
hodnocení

2x

Zaleží na uředníkovi zda to omluví ,protože je to hrubé porušení povinností.Řidte se pravidlem "Se slušností nejdál dojdeš"a řici že jste zapoměl na termín.Zbytek rad si vemte od ivzeze .Dobre pořízení

pt®

Přesně, jak píše "pacourek", záleží na zprostředkovatelce, jak Vaši omluvu vyhodnotí, možná Vám omluvu uzná, ale opravdu si dávejte na termíny pozor. I ta zprostředkovatelka si musí svůj krok obhájit. - pt

krkovicka*
hodnocení

0x
Omluvit se musíte jen z opravdu vážných důvodů.Mám zkušenost kdy mi bylo omluveno i dva dny po termínu,kdy jsem se dostavila ke kontaktu.Jestli to je i nyní?ovšem nevím.Každopádně zvednete telefon a volejte.Nejpozději následujícího dne.
linda2

Nicse nebojte, ted jsem v řádném důchodu, důchod je 10490 Kř ale než jsem ho dostala, tak z práce mě vyhodili z důvodu nadbytečnosti, Půl roku pres důchodem. Tam jsem pravidelně jednou měsíčně docházela,žádnou práci už mi ani nenabízel. Několikrát jsem zapomněla přijít, tak jsem tam šla jen tak na blind, bylo to jen ty ty ty a nic mi neudělali. Rychle to uteklo auž tu byxl důchod.

hodnocení

0x

Ono taky záleží na tom jestli ste tam jako ID nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]