Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zapoměl jsem na svůj termín u ÚP a nedostavil jsem se, co tam mám říct? díky za odpovědi
Zaleží na uředníkovi zda to omluví ,protože je to hrubé porušení povinností.Řidte se pravidlem "Se slušností nejdál dojdeš"a řici že jste zapoměl na termín.Zbytek rad si vemte od ivzeze .Dobre pořízení
Přesně, jak píše "pacourek", záleží na zprostředkovatelce, jak Vaši omluvu vyhodnotí, možná Vám omluvu uzná, ale opravdu si dávejte na termíny pozor. I ta zprostředkovatelka si musí svůj krok obhájit. - pt
Nicse nebojte, ted jsem v řádném důchodu, důchod je 10490 Kř ale než jsem ho dostala, tak z práce mě vyhodili z důvodu nadbytečnosti, Půl roku pres důchodem. Tam jsem pravidelně jednou měsíčně docházela,žádnou práci už mi ani nenabízel. Několikrát jsem zapomněla přijít, tak jsem tam šla jen tak na blind, bylo to jen ty ty ty a nic mi neudělali. Rychle to uteklo auž tu byxl důchod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.