Nejste přihlášen/a.
Mám kartu české spořitelny a přes bankomat české spořitelny jsem poslal na jiný účet peníze. Nejsem si ale jistý jestli,se odešlou.
Najel jsem na kolonku "TRVALÁ PLATBA" a natukal jsem tam údaje viz obr. Kdy se mají peníze odesílat jsem nenatukal.
Pošlou se peníze dnes(zítra) na tento účet?
Dobrý den.
Myslím, že peníze odejdou dnes. Dle mého názoru půjde jen o jednorázovou platbu. U trvalého příkazu je třeba napsat opakovanou splatnost, tam máte samé nuly. Jen je mi divné, že Vás bankomat pustil dál, zadaná operace se mi zdá neúplná. V každém případě doporučuji platbu zkontrolovat. Pokud nemáte internet. bankovnictví, zajděte si do České spořitelny. Ověřte si, zda platba odešla a stejně tak si ověřte, zda byl trvalý příkaz správně zadán.
Problém bych viděl v té "trvalé platbě" - vypadá to totiž, že se jedná o trvalý příkaz, takže se může stát, že ty peníze budou odcházet každý měsíc.
Jinak pokud máte elektronické bankovnictví, tak si můžete zkontrolovat, jestli platba skutečně odešla, případně jestli jste si opravdu nastavil trvalý příkaz, tedy, aby Vám ta částka odcházela každý měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.