Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosim vas nemate nekdo zkusenost s timto problemem,pripadne za sebou operaci?Byla jsem na kontrolnim CT po 4 mesici.Po prve si nebyli jisti,zda je nalez soucasti brzliku,nyni nalez prokazal nador brzliku.Podle EMG pred 4 mesici vporadku,nyni nevim,ale potize mam na stejne urovni,porucha polykani,rozmazane videni nove.Podle krve fluorescence proti axonum++,coz svedci o autoimunitni onemocneni proti nervum.Lekari nechapou,ze EMG ukazuje,ze jsem zdrava a ostatni ukazuje na velmi osklivou neurologickou nemoc.Prave jsem se pouze dozvedela,ze operace nadoru v hrudniku se musi provest.,ale nikdo nevi,zda mam myasthenii gravis,ci ne.Uz jsem ze vseho trochu blazen,protoze 2 roky me lecili na incipidus diabetes centralis a nyni nahodou v Praze prisli na to,ze ho vubec nemam.Tato nemoc nesouvisi s novym nalezem,jen se zlobim,ze nikdo nic nevi a nebo kdyz vi,tak uplne mylne.
Tak to máte pěknou polízanici, co? Možná byste našla nějaké informace zde myastheniagravis.cz/...
Na internetu jsem ledacos cetla,i tento odkaz.Spis se bych radeji podelila s nekym,kdo ma operaci za sebou a nebo nejaky lekar,ktery sem chodi,aby mne zodpovedel otazku,jestli je mozne mit myasthenii,kdyz nervy dle EMG,nejsou preruseny.Psala jsem i do poradny myastheniku,ale zatim jeste nikdo neodpovedl,cekam.I tak vam moc dekuji z odkaz a snahu pomoci.
Chápu, ale tohle není moc časté onem. a zřejmě tu nikdo takový není, ale na tom odkazu nahoře máš diskuzní forum a tam jsou lidé se stejnou zkušeností, proto jsem to sem dala, tam spíš najdeš někoho, koho hledáš.
Diky,mrknu jeste jednou.
doplněno 23.10.12 21:40:zadala jsem dotaz i tam.Docetla jsem se v jednom prispevku,ze EMG take nic neprokazalo a nikdo divce neveril a trvalo to 2 roky,nez potvrdili nemoc.Tak ja uz mam taky 2 rocky za sebou a stale nic,Mozna ze se neceho dockam,kdyz uz mam nador.Zitra pojedu pro zpravu,ale zda se uz bude vedet co dal,dost pochybuji.Dnes lekarka premyslela,kam ma vubec volat.
V nemoci je vždy dobré mít parťáka, třeba vám tam poradí pacienti se stejnou zkušeností lékaře, který se na tohle specializuje nebo aspoň dají naději, že je z toho cesta ven.
Hlavně se nikde nenechte odbýt. Někdy mají někteří lékaři složitý případ tendence od sebe odkopnout a i třeba úšklebky, vzdycháním nebo necitlivými poznámkami člověku naznačují, že je simulant nebo starý nebo tlustý nebo cokoliv jiného a ať neotravuje. Nemocného člověka to často depresne a přestane bojovat a podvolí se tomu mínění, ale to je strašná chyba.
Pamatuji se na svou kamarádku, která pěstuje papoušky a zlomila si ruku a měla ji ohnutou jako hokejku a odmítali jí v 50 letech provést operaci, že je stará, i když jí to strašně bolelo. Musela jsem jí dvě hodiny nadávat, aby se vzchopila a pak šla jinam a pak už to šlo jako po drátkách a ruku má už v pořádku.
Můj první muž chytil infekci nervového systému, jenže než se na to přišlo, měl jen únavu, lehké teploty, bolest hlavy a užil si urážek od obvoďačky, že je hypochondr, simulant a magor a odbyla ho Diazepamem. Teprve až ochrnul to u něj objevil profesor Doutlík. No, už je taky zdravý a v pořádku, ale někdy ta počáteční fáze nemoci je moc těžká, protože nelze přesně říci, co to je a může to být těžké i pro doktora, který pak začne kolem sebe kopat, aby toho nepříjemného, otravného pacienta odehnal, tak se, prosím, nenechte!
Moc držím palce, budu na vás myslet a pak napište, jak jste dopadla.
dejavu-dekuji za podporu.Jinak tohle co popisujete znam dokonale.Uz mi napsali 2 antidepresivum a svadi na psychiku.Ikdyz,ja za 2 roky problemy s polykanim,jsem uz na antidepresiva zrala.Takze svym zpusobem me pomahaji,lepe zvladat problem,ktery je podle me z jineho soudku.Vetsina myastheniku,jak jsem cetla,byli nejdriv tahani po psychiatrech a prumerna doba,nez se dobrali k cili,cini,jeste v teto dobe 2 roky.
Tak jsem dnes navstivila lekarku,abyh se dozvedela celou vec a postupy.Jsem rozcilena,protoze se miomluvila,ze byla vcera prepracovana a ze tam nador jakrekla,primo neni.jen hyperplazie brzliku.Neskutecne,takhle cloveka vynervi a jeste rika musi se to vyriznout.Vse tedy napsala,povidala za pul roku na kontrolu i krve.Trosku se mi ulevilo.A nasledne mi dala novou ranu.Povidala ja vam jeste zavolam,zjistim presne co na radiologii videli a domluvime se,kdy by se ten brzlik vyoperoval.No to snad neni pravda.Postupy,kterym nerozumimJak,za pul roku na kontrolu,vzdyt uz2 roky nemuzu kale jist.Testy nasvedcuji k nemoci,jen EMG v poradku,ale nekdy v lete.Operace brzliku neni legrace,at uz tam je nador ci hyperplazie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.