Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zub - překryvání

Od: jokec odpovědí: 3 změna:

Čau, už druhym dnem mě boli na stejnym mistě, mam tam zub ktery se snaži vecpad mezi dva, ale je mi to divně, myslim si že by mi už zuby neměly rost (předni).

Tu je obrazek je to ten druhy.

maxipicture.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Záleží v jakém věku. Někdo může mít mlíčńáky dlouho. Většinou v pozdním věku rostou zuby moudrosti. Tlačí v zadu na poslední stoličku a někdy je potřeba je trhat nebo naříznout dáseň. Na předních ale nejsou, takže dotaz spíš na zubaře.

lio
hodnocení

0x

Otázka je, jestli je to opravdu zub a ne třeba cysta a pokud to zub je, jsou všelijaké zubní anomálie, včetně 3. zubů, takže je třeba dojít na zubní a tam tě možná pošlou na ortodoncii pro rovnátka, aby se to srovnalo, nebo ho vytrhnou.

jokec
hodnocení

Ok dik, jinak je to 2 dolni, stejnak 8 jdu k zubařovi tak se ho zeptam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]