Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptan jak podat odvolání: Objednala jsem si zboží a zaplatila i poštovné. Po doručení Českou poštou byl obsah zásilky poškozený. Proto jsem vše reklamovala a uplatnila nárok na úhradu škody. Česká pošta mi v mojí žádosti o výplatu náhrady nevyhověla. A odůvodnila zásilku, jako nevhodně zabalenou. Když to vemu logicky, není má chyba, že zásilka byla nevhodně zabalená. Já jsem se dopustila jen toho, že jsem objednala a zaplatila. Teď nemám ani zboží ani peníze a Česká pošta shazuje vinu na odesílatele.
Dobrý den.
Vyjádření České pošty o nevhodně zabalené zásilce přepošlete současně s Vaší žádostí o reklamaci poškozeného zboží dodavateli(odesílateli) výrobku. Pokud byla zásilka poškozená při doručení, neměla jste ji vůbec od České pošty přebírat a platit,
doplněno 23.10.12 17:27:Pokud nebyla zásilka viditelně poškozená, reklamaci uplatňujte u prodejce.
Zásilka při převzetí nebyla nijak poškozená, jen lehce promáčklá krabice a zboží bylo placené převodem na účet prodejce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.