Nejste přihlášen/a.
zdravim ve spolek, mám dotaz , nemá někdo zkušenost s leasingem rci financial? Moje právnička mi oznámila, že jsem podepsala velmi ale velmi nevýhodnou smlouvu.Občas jsem byla po splatnosti, to jepravda, ale kmunikovala jsem a zaplatila třeba 30 tis najednou. Taky jsem platila Inkasní agentuře,které t leasingovka předala. IK zavolala, a hned mi naučtovali bez dokladu a ničeho skoro 10 tis Kč. Nyní jsem zaplatila vše, jenom Inkasní už nechci platit, nemají na tyto peníze podle zákona právo, splatka je 10 tis, a jejich náklad taky -__? náklad yza 1 podělanej telefon? Mám pocit, že to je proto abych se doplacením leasingu dostala do potíží zase s eplátkami. Platím už 3,5 let a zbývá 1,5, zaplatila jsem cca 440 tis, a ted,protože jsem nezaplatila Inkasní agentuře, si pro auo dojeli? Je to vůbec možný? poradí Někdo jak se bránit?
Zdravím. Bohužel je to možné, přečtěte si všeobecné podmínky leasingu a určitě tam bude napsané že firma má nárok na pokutu a zajisté tam nebude specifikovaná žádná částka. Ze stejného důvodu jsem auto taky vrátil, protože k leasingu ještě doplácet 15 tis ob měsíc opravdu nehodlám, takže ať si ho napěchujou a užijou S pozdravem J
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.