Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leasing a ,předávání inkasním agenturám

Od: matyty odpovědí: 4 změna:

zdravim ve spolek, mám dotaz , nemá někdo zkušenost s leasingem rci financial? Moje právnička mi oznámila, že jsem podepsala velmi ale velmi nevýhodnou smlouvu.Občas jsem byla po splatnosti, to jepravda, ale kmunikovala jsem a zaplatila třeba 30 tis najednou. Taky jsem platila Inkasní agentuře,které t leasingovka předala. IK zavolala, a hned mi naučtovali bez dokladu a ničeho skoro 10 tis Kč. Nyní jsem zaplatila vše, jenom Inkasní už nechci platit, nemají na tyto peníze podle zákona právo, splatka je 10 tis, a jejich náklad taky -__? náklad yza 1 podělanej telefon? Mám pocit, že to je proto abych se doplacením leasingu dostala do potíží zase s eplátkami. Platím už 3,5 let a zbývá 1,5, zaplatila jsem cca 440 tis, a ted,protože jsem nezaplatila Inkasní agentuře, si pro auo dojeli? Je to vůbec možný? poradí Někdo jak se bránit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prochy35*
hodnocení

0x

Zdravím. Bohužel je to možné, přečtěte si všeobecné podmínky leasingu a určitě tam bude napsané že firma má nárok na pokutu a zajisté tam nebude specifikovaná žádná částka. Ze stejného důvodu jsem auto taky vrátil, protože k leasingu ještě doplácet 15 tis ob měsíc opravdu nehodlám, takže ať si ho napěchujou a užijou S pozdravem J

coop*
hodnocení

0x

To je divné. U RCI FS máme nalízováno momentálně 13 aut a nikdy jsme problém neměli. Možná stačí včas a řádně platit splátky.

prochy35*

u mě se jednalo o unicredit leasing

iz*
hodnocení

0x

Komu jste co zaplatila? Jestli jste zaplatila inkasní agentuře, strhla si agentura svou odměnu a dál poslala jenom zbytek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]