Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazarové zboží obdržení špatné zásilky

Od: lukeen odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ve středu 17.10 jsem si přez bazar na seznamu objednal satelitní hd přijímač AMIKO. Mluvil jsem s pánem a říkal že HDpříjímač AMIKO v hodnotě1600 +poštovné oděšle zítra. dnes je pondělí 22.10 a obdržel jsem zásilku. když jsem otevřel original krabici AMIKO satelitní přijímač HD pro české a slovenské programy tak byl uvnitř obyčejný přijímač HOMECAST v hodnote do 500kč. Volal jsem tedy pánovi a ten mi řekl ´´jájsem vám poslal správný přijímač amiko a trhněte si nohou,, a zavěsil. Mám nějakou šanci na vrácení pěněz? takže mám doma akorát HD papírovou krabici.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Hm, takže on podle reakce prokazatelně ví, že vás podvedl. To žádný omyl nebyl. Nezbylo by, než se soudit a za to byste tratil mnohem víc. Já bych se obrátila na provozovatele bazaru a napsala jim, co udělal a žádala bych pomoc, pak bych podala trestní oznámení pro podvod a ještě mu udělala ostudu po netu a pak bych to nechala plavat, do soudu už bych nešla, pokud by mne nějak brutálně nezvedl mandle a neviděla rudě ve stylu a´t to stojí, co to stojí, chci se mstít. :-D

doplněno 22.10.12 19:57:

Jo, ještě udělala jsem něco podobného 3x, kdy mi lidi neposlali zakoupené zboží a jednou poslali vadné a vždy to stačilo a nakulili prachy nazpět.

doplněno 22.10.12 20:09:

To nevadí, začnou ho prudit policajti a admin toho serveru a někdy to stačí. A pokud ne, nedá se nic dělat, tak pak rozesejte všude po recenzich zkušenost s ním, je spoustu diskuzí a dávala bych denně i jeden inzerát se svou zkušeností na ten bazar. Pakliže jste udělal vše, co se dělat dalo z tohoto, třeba to bude k ničemu, ale v duši budete mít pocit, že jste pro to udělal všechno a o ten jde především, těch 1600 oželí člověk spíš, než pocit, že jste se někým dal podvést, ten je hodně nepříjemný, i když by to bylo 16 Kč.

lukeen
hodnocení

Nojo ale bohužel to odeslal pod jiném dámsklém jméně. a na tom bazaru nebylo žádné jméno

buss
hodnocení

1x

Jednat s bazarem, policie? Škoda nikoli nepatrná pro podvod je 5000 Kč, hledat další poškozené. Jinak oznámit na obec pro přestupek

iz*
hodnocení

0x

Lukeene, obraťte se na sBazar, podrobně jim popište situaci, napište, kdy přesně jste HD přijímač objednal, i kdy jste s inzerentem hovořil.

sBazar by mu mohl zablokovat přístup k službám.

Jinak souhlasím s Dejavu®, podejte trestné oznámení pro podvod.

Zadejte si do vyhledávače jeho e-mail a tel. číslo, můžete tak zjistit, jaké internetové služby využívá, a případně mu tam udělat ostudu.

doplněno 22.10.12 21:58:

Bussi, podvod je podvod i bez škody.

A internetové portály nemají příliš v oblibě podvádějící inzerenty. Myslíte, že je v tomto ohledu Seznam se svým sBazarem výjimkou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]