Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ve středu 17.10 jsem si přez bazar na seznamu objednal satelitní hd přijímač AMIKO. Mluvil jsem s pánem a říkal že HDpříjímač AMIKO v hodnotě1600 +poštovné oděšle zítra. dnes je pondělí 22.10 a obdržel jsem zásilku. když jsem otevřel original krabici AMIKO satelitní přijímač HD pro české a slovenské programy tak byl uvnitř obyčejný přijímač HOMECAST v hodnote do 500kč. Volal jsem tedy pánovi a ten mi řekl ´´jájsem vám poslal správný přijímač amiko a trhněte si nohou,, a zavěsil. Mám nějakou šanci na vrácení pěněz? takže mám doma akorát HD papírovou krabici.
Hm, takže on podle reakce prokazatelně ví, že vás podvedl. To žádný omyl nebyl. Nezbylo by, než se soudit a za to byste tratil mnohem víc. Já bych se obrátila na provozovatele bazaru a napsala jim, co udělal a žádala bych pomoc, pak bych podala trestní oznámení pro podvod a ještě mu udělala ostudu po netu a pak bych to nechala plavat, do soudu už bych nešla, pokud by mne nějak brutálně nezvedl mandle a neviděla rudě ve stylu a´t to stojí, co to stojí, chci se mstít.
Jo, ještě udělala jsem něco podobného 3x, kdy mi lidi neposlali zakoupené zboží a jednou poslali vadné a vždy to stačilo a nakulili prachy nazpět.
doplněno 22.10.12 20:09:To nevadí, začnou ho prudit policajti a admin toho serveru a někdy to stačí. A pokud ne, nedá se nic dělat, tak pak rozesejte všude po recenzich zkušenost s ním, je spoustu diskuzí a dávala bych denně i jeden inzerát se svou zkušeností na ten bazar. Pakliže jste udělal vše, co se dělat dalo z tohoto, třeba to bude k ničemu, ale v duši budete mít pocit, že jste pro to udělal všechno a o ten jde především, těch 1600 oželí člověk spíš, než pocit, že jste se někým dal podvést, ten je hodně nepříjemný, i když by to bylo 16 Kč.
Lukeene, obraťte se na sBazar, podrobně jim popište situaci, napište, kdy přesně jste HD přijímač objednal, i kdy jste s inzerentem hovořil.
sBazar by mu mohl zablokovat přístup k službám.
Jinak souhlasím s Dejavu®, podejte trestné oznámení pro podvod.
Zadejte si do vyhledávače jeho e-mail a tel. číslo, můžete tak zjistit, jaké internetové služby využívá, a případně mu tam udělat ostudu.
doplněno 22.10.12 21:58:Bussi, podvod je podvod i bez škody.
A internetové portály nemají příliš v oblibě podvádějící inzerenty. Myslíte, že je v tomto ohledu Seznam se svým sBazarem výjimkou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.