Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat potravinářský průkaz?

Od: ggg odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím nevíte někdo kde mám sehnat potravinářský průkaz? Co to obnáší a stojí to něco? Přihlásil jsem se k brigádě, kde mám pracovat ve skladu nebo na pokladně. Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dříve byl vystavován na hygienické stanici na základě rozboru výtěru z konečníku, dnes je to jednodušší, zajdeš k obvodní lékařce, ta změří tlak, nahlédne do karty, někdy vezme stěry a výtěry z různých tělních dutin a zaplatíš 200-500, liší se to dle cen laboratoří.

claire*
hodnocení

0x

Vydá Vám ho Váš obvodní lékař, platí se za něj pár stovek, asi 300,-. Lékař by Vás měl vyšetřit, ale pokud k němu chodíte dlouho a zná Vás dobře, možná se to obejde bez vyšetření.

uska*
hodnocení

0x

Musíte navštívit svého obvodního lékaře.

doplněno 22.10.12 15:40:

*hm,... o pidichviličku jste byla rychlejší (ale já neopisuji):)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma potravinářský průkaz

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]